Kos

Az asztrális energiák mai összjátékának hatására úgy gondolhatod, hogy ma találkoztál a lelki társaddal. Ha valahol kint vagy, úgy érezheted, hogy szerelemről van szó első látásra, hiszen ilyen hatással van rád. Erőteljes érzelmeknek leszel kitéve – de ne hagyd magad túlságosan elragadtatni.

Bika

A mai bolygóállás segít abban, hogy olyan lágynak és nyugodtnak érezd magad, mint már jó ideje nem. Ha a szerelmeddel találkozol, akkor ez valószínűleg nagyon romantikus és emlékezetes alkalom lesz. Meg fogsz lepődni, milyen könnyen elvarázsol a megfelelő figyelem, de legalább fél lábbal maradj a földön.

Ikrek

Ne hagyd, hogy a szokásos gondjaid megakadályozzák, hogy igazán jól érezd magad ma este. A jelenlegi égi energia arra ösztönöz, hogy a legegyedibb stílusodat fejezd ki, és tényleg ügyelj arra, hogy a legjobb formádat hozd. Soha nem tudhatod, hogyan és mikor találkozhatsz olyan emberrel, akit lenyűgöz az egyedi és eredeti stílusod – ezért megéri az időt és a fáradságot.

Rák

A jelenlegi bolygóenergiák lehetőséget adnak arra, hogy romantikus hajlamaidat egy egészen különleges személlyel ünnepeld meg. Ha ajánlatot kaptál arra, hogy jobban megismerj valakit, akkor ez egy nagyon bájos alkalom lesz, és minden, amit mindig is reméltél és elképzeltél. Élvezd ki ezt a lehetőséget, hogy erőteljes és mély kapcsolat alakuljon ki, amely nagy örömet fog okozni az életedben.

Oroszlán

A dolgok ma kissé intenzívek lehetnek a jelenlegi asztrális konfigurációval, de ez inkább pozitív, mint negatív lehet. Ha ön és egy szerette keresik az irányt, egy olyan célt, amely segít önbizalommal a jövőbe lépni, akkor felfedezhetnek egy olyan közös célt, amely éppen ezt éri el, és mindkettőjüknek mélységes céltudatosságot ad.

Szűz

A mai bolygóegyüttállás lehetővé teheti számodra, hogy hozzáférj néhány érdekesebb fantáziádhoz, olyanokhoz, amelyek általában nem látnak napvilágot. Ha keresel valakit, akivel megoszthatod őket, akkor ne azt tedd, amit általában szoktál. Ha olyan dolgokkal foglalkozol, amelyek a zenéhez vagy a művészethez kapcsolódnak, nagyobb valószínűséggel találkozol a megfelelő személlyel.

Mérleg

Ha úgy érzed, hogy a fejed tömve van vattával, az a jelenlegi bolygóállások hatásának tudható be. Ha megbeszélted, hogy jobban megismerkedsz valakivel, akkor igyekezz helyesen megjegyezni az adatait. Arra is ügyelj, hogy a beszélgetéseitek lágyak és gördülékenyek legyenek, ne pedig nyersek és egyenesek.

Skorpió

A jelenlegi égi energiák azt sugallják, hogy igazán csodálatos időt tölthetsz el legújabb szerelmi érdeklődéseddel. A légkör megérett a tiszta romantikára, amelynek talán semmi köze a valósághoz, de közben remekül szórakozhatsz. Miközben nyálas szemeket meresztetek egymásra, ne tegyetek túl sok lángoló ígéretet. Várjatok, amíg jobban megismeritek egymást.

Nyilas

Ne aggódj túlságosan, ha sem neked, sem a kedvesednek fogalma sincs arról, hogy mi is történik valójában köztetek. A bolygó energiái az általában egyértelmű kérdéseket homályos és illuzórikus alakzatokká változtatják, így úgy érezhetitek, hogy már nem értitek a helyzet igazságát. A dolgok néhány nap múlva másképp alakulnak; addig is ne tegyetek határozott lépéseket a jelenlegi felfogásotok alapján.

Bak

A mostani játékban lévő aspektus remekül alkalmas arra, hogy feloldja a csomókat, feszültségeket és akadályokat egy jelenlegi kapcsolaton belül. Ha mindketten nehéz időszakon mentetek keresztül az utóbbi időben, akkor használjátok ki ezt a remek alkalmat arra, hogy valami különlegeset csináljatok együtt, és újra megteremtsétek azt a meleg és szeretetteljes érzést köztetek. Próbáljatok ki egy romantikus vacsorát kettesben, vagy nézzétek meg a kedvenc filmeteket. Tegyetek bármit, ami segít ellazulni.

Vízöntő

Egyedülálló szerelmi élményben lehet részetek, a mai nap intenzív asztrális energiáival. Ha beszélgetni fogsz a kedveseddel vagy találkozol vele, akkor mindenképpen légy elbűvölő és kacér. Egy olyan személy, aki sms-ben vagy közvetlen üzenetben jelentkezik, túlságosan elbűvölőnek bizonyulhat ahhoz, hogy kihagyd. Biztosan szeretnéd majd felfedezni néhány titkát.

Halak

A jelenlegi asztrális környezet arra ösztönöz, hogy lágyabban, érzékenyebben közelítsd meg életed egy különleges személyét. Ha eddig azt szeretted volna, hogy más legyen, mint aki, akkor ez talán visszatartja attól, hogy őszinte legyen veled. Engedd meg neki, hogy önmaga legyen, és örömmel fog bensőségesebbé válni, mivel jobban fogja érezni magát a jelenlétedben.

X