Kos

Előfordulhat, hogy közted és szerelmed között nézeteltérések alakulnak ki a kapcsolatotokat illetően. Egy közelmúltbeli félreértés miatt mindketten elszigeteltnek és távolságtartónak érezhetitek magatokat, és képtelenek vagytok egymással kommunikálni. De ha mindketten mélyen törődnétek egymással, akkor át kell hidalnotok ezt a szakadékot, és meg kell tennetek az első lépést a megbékélés felé. A beszélgetés az egyetlen módja annak, hogy meggyógyítsátok a szakadást.

Bika

Lehet, hogy mélyen gyökerező érzéseid vannak a kapcsolatoddal kapcsolatban. Ha mostanában nehéz időszakon mentek keresztül, előfordulhat, hogy inkább a közös problémákat nézitek, mint a közös pozitív dolgokat. Ha közlöd a félelmeidet és a reményeidet, az mindent megváltoztat a világon. Csak meg kell tenned az első lépést.

Ikrek

A bolygók jelenlegi együttállása arra ösztönöz, hogy komolyan elgondolkodj a társasági életed bizonyos aspektusain, és egy nemrégen esetleg kirobbant viszonyon is. Úgy tűnik, mindketten eljutottatok egy olyan szakaszba, amikor már fontolgatjátok, hogy továbbviszitek a dolgot, ugyanakkor a barátok és a kollégák véleménye befolyásolhatja a döntéseteket. Végső soron csak a szívedre hallgathatsz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X