Kos

A mai bolygóállás lehetőséget ad arra, hogy egy bizonyos személlyel kapcsolatban éreztesd a jelenléted. Ha sikerül személyesen is találkoznotok, nagyon jól fogtok szórakozni. Nemcsak a természetes kisugárzásod lesz nagyon előtérben, de ezt nagyon jól kiegészítené a megfelelő ruházat viselése, a megfelelő frizura tökéletesítése és a megfelelő illat is.

Bika

Még ha az utóbbi időben problémáid is voltak valakivel, akit abszolút imádsz, megtapasztalhatod, hogy az égi energia minden nehézséget elsimít, és lehetővé teszi, hogy mindketten újra meglássátok egymásban az igazán különlegeset és szépet. Egy ajándék megszilárdítja a köteléket, és megmutatja a kedvesednek, mennyire törődsz vele igazán. Legyetek nyitottak a csodákra, és a kapcsolatotok napról napra virágzásnak indul.

Ikrek

A mai asztrális energia arra ösztönöz, hogy lazíts és nyugodj meg, és vedd sokkal lassabban a dolgokat egy bizonyos kapcsolatoddal kapcsolatban, amely egy ideje eléggé lázban tart. A szóban forgó személy vonzódik hozzád, és nem fogja sietve meggondolni magát. Engedd, hogy a mélyebb érzéseid felszínre törjenek, hogy megoszthasd őket.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X