Kos

Ma kedvet kapsz ahhoz, hogy nagy bejelentést tegyél a barátaidnak és a családodnak egy új fejleményről a szerelmi életedben, de érdemes megfontolnod, hogy még egy kicsit visszatartod a hírt. Ha ma bejelented a hírt, előfordulhat, hogy a közeljövőben kénytelen leszel visszavonni, mert megváltoztak a terveid. Várd ki a mai napot, és figyeld, hogy változnak-e a terveid.

Bika

A házassági kilátások ma erősen jelen vannak, ezért ha egyedülálló vagy jegyben jársz, vigyázz! A mai nap valóban a szerencsenapod lehet. Ha hosszas házassági partnerkeresésbe fogtál, akkor a mai nap az a nap, amikor fellélegezhetsz, hogy végre vége a keresésnek. Még ma dönts, és véglegesítsd a terveket, hiszen a házasság valószínűleg sikeres lesz a jövőben.

Ikrek

Ha egyedülálló vagy, akkor a mai napon úgy találod, hogy elárasztanak a randevúkérések! Válogass bölcsen, és menedzseld az időbeosztásodat, nehogy túlfoglald magad! Még ez után a figyelem után is találkozhatsz valakivel, akihez vonzódsz, de bizonytalannak érzed magad, hogyan tedd meg az első lépést. Élvezd a társasági alkalmaknak ezt az időszakát, és ne vegyél túl komolyan senkit. A mai nap csak a szórakozásé.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X