Kos

A romantika személy szerint nagyon kifizetődő a számodra, köszönhetően a mai bolygóegyüttállásnak. Akár otthon maradsz egy kedveseddel, akár bulizni mész egy különleges személlyel, akivel nemrég ismerkedtél meg, az együtt töltött időt különösen lenyűgözőnek fogod találni. Úgy tűnik, hogy (jelenlegi vagy leendő) partnered nemcsak biztonságérzetet tud nyújtani, hanem érzelmi alapon is harmonizál veled. Nagy élvezetben lesz részed!

Bika

Ha arról álmodtál, hogy olyan valakivel vagy valakivel jársz, aki tudja, mit akar, és hogyan szerezze meg, akkor ma szerencsés lehetsz. A bolygók együttállása azt jelzi, hogy több szempontból is teljesülni fog a kívánságod. Bármit is teszel, ügyelj arra, hogy olyan ruhákat viselj, amelyek a legjobb tulajdonságaidat mutatják – a részletek számítanak.

Ikrek

A bolygó együttállás jó hírekkel szolgál ma számodra, különösen akkor, ha valaki, akit a szívedbe zártál, úgy dönt, hogy a szokásosnál több figyelmet szentel neked. Ez egy jó alkalom arra, hogy átnézd az imidzsedet, és olyan változtatásokat hajts végre, amelyek jobban megfelelnek annak, aki most vagy. A szóban forgó személy a látszat mögé fog látni, de ettől te is jól fogod érezni magad.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X