Kos

Nehéznek tűnhet a ma esti randevút jól kezdeni, elsősorban a jelenlegi égi légkör miatt. Azonban ne add fel azonnal. Bár a beszélgetés talán nem túl sziporkázó, ez azért lehet, mert mindkettőtöknek más dolgok járnak a fejében. Próbáljátok meg megajándékozni egymást a barátsággal, és engedjétek meg magatoknak, hogy megbeszéljétek, ami foglalkoztat benneteket, ahelyett, hogy megpróbálnátok benyomást kelteni.

Bika

A mai pozitív bolygóállás azt jelezheti, hogy időre van szükségetek ahhoz, hogy átgondoljátok a jelenlegi kapcsolatotokban nemrégiben történt eseményeket. Megvan azonban az esélye annak, hogy pesszimista állapotba kerülsz, és elkezded elképzelni, hogy a dolgok sokkal rosszabbak, mint amilyenek valójában. A nagyobb katasztrófák elkerülése érdekében ne hozz döntéseket a jelenlegi következtetéseid alapján.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp, Június 10-11., Sorsfordító események várnak ezen a hétvégén

Ikrek

Ha a partnered ragaszkodik ahhoz, hogy továbbra is borongós hangulatban maradjon, annak ellenére, hogy már minden módszert kipróbáltál, hogy felvidítsd, akkor talán az lesz a legjobb, ha békén hagyod. A mai asztrális konfiguráció azt jelzi, hogy időre van szüksége ahhoz, hogy feldolgozzon egy bizonyos nehézséget, amit átél, és amiről nem szeretne beszélni, amíg nem gondolta végig. Legyél türelmes.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X