Kos

Ha ma este ki lehet menni, akkor készülj fel egy nem mindennapi élményre. A körülötted lévők különféle érdekes kombinációkban fognak összejönni, amelyek normális körülmények között meglehetősen furcsának tűnhetnek. Csak azzal legyél tisztában, hogy akivel az este folyamán együtt vagy, az lehet, hogy egyelőre teljesen rendben van, de utána talán jobb, ha elfelejtitek egymást.

Bika

Ez egy olyan időszak, amikor az érzelmek nagyon felpörögnek. Ha már kapcsolatban élsz, akkor a partnered meglepődhet, hogy milyen mélyre hatolnak az érzelmeid. Ha új párkapcsolatot kezdesz, akkor segíthet megállni és gondolkodni, mielőtt kiöntöd a szíved, majd rájössz, hogy nem úgy van, ahogyan gondoltad.

Ikrek

Feszültség alakulhat ki közted és (jelenlegi vagy leendő) partnered között, különösen akkor, ha ma bizonyos érzések a felszínre törnek. A legjobb módja annak, hogy kezeljétek ezt a többletenergiát, ha elmentek, és valami olyan aktív tevékenységet végeztek együtt, amely nagy összpontosítást és koncentrációt igényel. Ez aztán inkább közelebb hozna titeket egymáshoz, mintsem viszályt szülne.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X