Kos

A bolygók mai állása lehetőséget ad arra, hogy meggyőzzön egy bizonyos különleges személyt. De ne a szokásos támadási szögeket használd, hanem próbálj ki valami egészen mást. Ha az illető egy szokatlan téma iránt érdeklődik, akkor segíthet, ha némi kutatást végzel, hogy legalább olyasmiről tudjatok beszélgetni, ami igazán megragadja a figyelmét.

Bika

A mai bolygóállással nyerő kombinációra bukkanhatsz. Éppen ezért jobban tennéd, ha kimozdulnál, és nem utasítanál vissza semmilyen meghívást, ami az utadba kerül. Egy meglepetésszerű találkozás azt jelentheti, hogy valakiben éppen azokat a tulajdonságokat találod meg, amelyeket eddig is kerestél a partneredben. Általában nagyon intuitív vagy, és ritkán tévedsz, ha jellembecslésről van szó.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

A mai asztrális konfiguráció lehetőséget ad arra, hogy a partnered (jelenlegi vagy leendő) igazán jól érezze magát, és arra is, hogy a barátod ugyanezt tegye érted. Most egy természetes harmóniaérzés van körülötted, amit érdemes lenne kihasználnod, különösen akkor, ha mostanában nem volt alkalmatok sokat találkozni egymással. Tegyetek meg minden tőletek telhetőt, és kedveskedjetek egymásnak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X