Kos

A mai égi energia egy olyan megértést hoz neked, amely talán eddig rejtve volt a gondolataid és a mindennapi életed általános ügyei mögött. Ez a valakivel való kapcsolatodra és a köztetek lévő érzelmek mélységére vonatkozik. Lehet, hogy nem fordítottál nagy figyelmet arra, hogy mi is történt valójában, annyi mindenre kellett figyelned. Ma rejtett lehetőségekre leszel figyelmes, amelyek gazdagíthatják az életedet.

Bika

A párkapcsolati ügyek nagyon erősen előtérbe kerülnek, a jelenlegi bolygóenergia miatt. Ha eddig félretetted egy újabb kapcsolat gondolatát, akkor a mai nap eseményei egészen jelentősen megváltoztathatják a véleményedet. Úgy tűnik, egy személynek megvan az ereje ahhoz, hogy megolvaszthassa a szívedet, amely a fájdalom és a bántás elleni védelemként megkeményedhetett. Lehet, hogy úgy döntesz, megéri a kockázatot.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Szombatra, Március 25., Ideje cselekedni

Ikrek

A mai asztrális együttállás miatt a nap meglehetősen érzelmesnek tűnhet, és a végére sebezhetőnek érezheted magad. Ez nem rossz dolog, kivéve, hogy nem szereted, ha ilyen hátrányban érzed magad. Ha belátnád, hogy ez inkább áldás, mint probléma, nem aggódnál annyira emiatt. A partnered most már tudja, hogy mégiscsak teljesen ember vagy.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X