Kos

A mai napon arra kell összpontosítanod a figyelmedet, hogy mit szeretnél a kapcsolatodtól. Közöld a kívánságaidat a partnereddel, és arasd le a pozitív hozadékot! Most éppen egy kis időt szeretnél kettesben tölteni a pároddal, egyszerűen csak egymás karjaiban pihenni. Ha még mindig a szerelmet keresed, akkor tartsd nyitva a szemed és a lehetőségeidet. Lehet, hogy rájössz, hogy a számodra megfelelő személy mindvégig ott volt.

Bika

Ma azt tapasztalhatod, hogy a bájodnak köszönhetően társaságban te vagy a figyelem középpontjában. Úgy fogod érezni, hogy minden szem rád szegeződik, és élvezni fogod ezt a kiváltságos helyzetet! Ne hagyd, hogy ez a fejedbe szálljon, de élvezd ki. Az örömöd, hogy észrevesznek, olyan örömet fog okozni, amely még vonzóbbá tesz mások számára. Ügyelj azonban arra, hogy ne csak a jó megjelenésed, hanem a bájos személyiséged is megmutasd.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Hétfőre, Március 27., A szerelem ma tényleg csodákra képes!

Ikrek

Ma a kedvesed álmodozásaiban fogsz elveszni. Hagyod, hogy elméd a sztratoszférába vitorlázzon, és arról álmodozz, akit a legjobban szeretsz. Ma élesen érzed majd a köztetek lévő szerelmet, és nem akarod, hogy ez a pillanat véget érjen. Nem baj, ha egy napra hagyod magad így elragadtatni, de holnap győződj meg róla, hogy a lábad szilárdan a földön áll.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X