Kos

A mai nap asztrális aspektusa pont az az ösztönzés lehet, amire szükséged van ahhoz, hogy szívből jövő kapcsolatot teremts egy különleges személlyel. De nem jó, ha a háttérben legyeskedsz, próbálod felkelteni a figyelmét, és abban reménykedsz, hogy odamegy hozzád, és beszélgetésbe kezd; neked kell elindítanod a labdát, ha előre akarsz lépni.

Bika

Nem kell megpróbálnod rejtett jelentésekkel és finom célzásokkal fűszerezni a beszélgetésedet, amikor ma beszélgetsz egy szeretteddel. A mostani asztrális aspektus arra ösztönöz, hogy azt mondd, amit gondolsz, és azt gondold komolyan, amit mondasz; ne kerülgessétek a forró kását, vagy próbáljatok más módot találni az üzenet átadására, ami egyben azt is jelenti, hogy boldogan megkerülhettek minden kötelezettséget.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp, Június 10-11., Sorsfordító események várnak ezen a hétvégén

Ikrek

Lehet, hogy újra kell gondolnod a hozzáállásodat valakihez, akit már régóta szeretnél megismerni. Nincs értelme megpróbálni megtalálni a szívükhöz vezető kulcsot, ha nem ismered a zár formáját. Segítene, ha felélénkítenéd a kíváncsiságodat, és egy kicsit utánanéznél a hobbijaiknak, szokásaiknak, szórakozási módjaiknak. Aztán máris betalálhatsz!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X