Kos

A nap szempontja azt jelenti, hogy biztosnak kell lennie abban, hogy amit a (jelenlegi vagy leendő) partnerének mond, az az Ön szándékainak megfelelően fogadja. Nagy az esélye annak, hogy félreérti a kommunikációd valamelyik aspektusát, és így rosszul érti a dolgokat. Az érzelmek is lehetnek megtévesztőek. Amit élvezhet, ha megosztja néhány fantáziáját, de ne bonyolódjon túlságosan bele ezekbe.

Bika

A romantika nem csak a levegőben van, hanem körülötted is, a mostani bolygóátvonulással. Van egyfajta lelkesedés, ami arra késztet, hogy azt higgyétek, ha egy nagyon csábító kapcsolatba bonyolódtok, akkor biztosan boldogabbak lesztek, és ez az állapot a végtelenségig folytatódni fog. Ugyanakkor arra is figyelmeztetni kell, hogy a boldogság valójában egy belső állapot.

Ikrek

A mai bolygóállás azt jelenti, hogy valaki más fantáziájának célpontjává válhatsz. Csak bizonyos mai események fényében fogod fel, hogy pontosan mi is történik. Ha ez tetszik neked, akkor léphetsz, abban a biztos tudatban, hogy nagyon is csodálnak téged. Ha nem, akkor tenned kell valamit, mielőtt a dolog kicsúszik a kezedből.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X