Kos

A bolygóenergia arra ösztönözhet, hogy fontolóra vedd egy olyan személyhez fűződő kötelék megerősítését, akit rendkívül megkedveltél. Mindketten eljutottatok egy olyan szakaszba, amikor már sokat tudtok egymás hibáiról és hiányosságairól, de ezeken túl mindketten úgy érzitek, hogy egymás nélkül nem lenne érdemes élni. Örömmel rendezkedtek be egy mélyebb és elkötelezettebb kapcsolatra.

Bika

A jelenlegi bolygóenergia miatt a szerelmesek gyakorlati kérdésekre gyakorlati válaszokat vágynak. Nem elégednek meg valamelyik higanyos válaszoddal, amelyik könnyedén érint mindent, mégsem ígér semmit. Most már az árut akarják. Ha csak egy rövid időre is az itt és mostra tudsz szorítkozni, talán képes leszel kielégíteni őket. De vigyázz – lehet, hogy már belefáradtak a várakozásba.

Ikrek

A bolygó energiája nagy biztonságot hoz neked, különösen az egyik kapcsolatodat illetően. Ha eddig úgy érezted, hogy egyáltalán nem vették észre, és azon gondolkodtál, hogy valóban van-e jövő mindkettőtök számára, a mai események megnyugtathatnak. Bár lehet, hogy a partnered (jelenlegi vagy leendő) nem fog folyamatosan elárasztani téged szeretettel, most már biztosan tudhatod, hogy mit érez.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X