Kos

Ha már régóta keresed azt a különleges kapcsolatot, meglepődhetsz, hogy a munkahelyeden találod meg. Az illető biztosan nem lesz átlagos, hanem kellemesen különc és egy kicsit szokatlan. A szívednek azonban jót fog tenni, ha kiszakadsz a mindennapi rutinból, és új dolgokat fedezel fel, amelyeket igazán élvezettel csinálsz.

Bika

Az asztrális hatások arra ösztönöznek, hogy szakíts minden megszokott sémáddal, különösen ami a párkapcsolatokhoz való viszonyodat illeti. Ebben az időszakban valószínűleg inkább több különböző könnyed és alkalmi kapcsolatot tartasz fenn, mint egyetlen mély és tartósat. A sok átalakulás időszakát éled, és változó elköteleződéseid jelenleg ezt a tendenciát tükrözik.

Ikrek

Egy új szerelmi érdeklődéssel való találkozás és egy új kapcsolat kezdete nagyot változtathat azon, ahogyan magadról gondolkodsz. Az asztrális hatások arra ösztönöznek, hogy egy olyan személy jelenlétében, aki elfogad téged, dobj le minden korlátozást és gátlást, és engedd, hogy valódi éned előbukkanjon. Egy olyan valakivel való partnerség, aki szeret téged, mert te vagy te, a leghálásabb és legfelszabadítóbb.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X