Kos

A mai nap sziklás lesz a romantika világában. Ha a partnerével való kapcsolatában az utóbbi időben felmerült nézeteltérések miatt küzdött, akkor a mai napon megtapasztalhatja, hogy a helyzet romlik. A kedvezőtlen bolygóállások rontják a helyzetet ebben az időszakban. Csak racionálisan közelítsen, és körültekintően hozza meg döntéseit. Lehet, hogy szükséged lesz arra, hogy a partnerednek egy kis teret adj.

Bika

Egy új romantikus összefonódás feldobja az életét, és vidám hangulatban tartja. A jelek arra is utalnak, hogy élvezni fogod a párod társaságát, amikor együtt mentek el egy kellemes kirándulásra. Ez nemcsak az energiáitokat és szenvedélyeiteket fogja felfrissíteni, hanem lehetőséget ad arra is, hogy jól megértsétek egymást.

Ikrek

A párkapcsolatban élők számára a mai nap többletideje lehetővé teszi, hogy különös figyelemmel összpontosítson a partnerére. Kényeztesse őket ma, ha mással nem is, de szeretetének és érzelmeinek áradásával. Ők biztosan ugyanezt teszik majd érted. Az otthonodat nagyon boldog és szeretetteljes helynek fogod találni ebben az időszakban.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X