Szerelmi horoszkóp Szombatra, Január 7., Időre van szükségünk

Kos

Ne aggódj, hogy nem leszel kellőképpen felkészülve arra, ami a szerelmi életedben fog történni. A mai bolygóállás azt jelzi, hogy csak annyit kell tenned, hogy készen állsz a cselekvésre. Bár a végtelen mennyiségű beszélgetéssel el lehet érni valamit, maga a cselekvés az, ami elvisz oda, ahová el kell jutnod. Elég félelemmentesség van ma a levegőben ahhoz, hogy csodákat érjetek el.

Bika

A bolygók mai állása miatt ma kifejezetten idegesnek érezheted magad. Ha valamilyen problémád volt egy bizonyos kapcsolattal, akkor bizonyára elkezdheted rendezni a dolgokat; de ahelyett, hogy visszafogottan hallgatnál arról, amit valódi problémának érzel, fontos, hogy kimondd. Csak ha hajlandó vagy sebezhetőnek lenni, akkor kezdhetsz el előbbre jutni.

Ikrek

A bolygók jelenlegi állása szerint ma csodálatos időtöltés vár rád és egy szerettedre. Lehetőséged nyílik arra, hogy valami nagyon új és kreatív dologba fogjatok, és így újra összekovácsoljátok a kapcsolatotokat. Ha egyesítitek erőiteket egy olyan közös projektben, amely mindkettőtöket lelkesedéssel és izgalommal tölt el, új célt találtok az együttlétetekben. Szóval mire vársz még?

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X