Kos

Mindig is szeretted a rejtvények kihívásait, és a mai asztrális konfiguráció olyan rejtvényt kínál neked, amelyre biztosan meg akarod majd találni a választ. Egy bizonyos személyről van szó, aki úgy tűnik, immunis az ellenállhatatlan bájodra. Kétségbeesetten keresed a módját, hogyan kerülhetnél közelebb hozzá azzal a szándékkal, hogy randevút szerezz. Használd a természetes zsenialitásodat, hogy javaslatot tegyél a továbblépéshez.

Bika

Az égi légkör azt jelzi, hogy mielőtt elkezdenéd bevonni szerelmedet azokba az érzelmi kalandokba, amelyeket annyira élvezel, intellektuálisabb megközelítést kell találnod. Lehet, hogy nem fogod azonnal meghódítani a szívét, de a humorérzékeddel és azzal a képességeddel, hogy szinte minden témáról tudsz beszélni a nap alatt, megragadhatod a fantáziáját.

Ikrek

Ez az időszak arra való, hogy előre tervezz, ami a legfontosabb kapcsolatodat illeti, ahelyett, hogy visszatekintesz a már megtett területre. A mai bolygóállás azt jelzi, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy megbeszéljétek, merre tart a kapcsolatotok, és átnézzétek mindazokat a terveket és projekteket, amelyeken mindketten szívesen dolgoznátok.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X