Szerelmi horoszkóp Vasárnapra, December 19., Valaki a múltból ma visszatérhet kísérteni téged

Kos

Sok melegség és nevetés fogja feldobni a személyes kapcsolataid. Ha eddig nehezen mentek a dolgok, akkor használd ki ezt az időszakot arra, hogy kimozdulj a (jelenlegi vagy leendő) partnereddel, engedjétek el magatokat, és igazán jól érezzétek magatokat. A nevetés az egyik legjobb gyógyszer mindenféle baj gyógyítására, és ha tudtok nevetni magatokon, a gondok fele máris elszállt!

Bika

A szerelem és a romantika csodálatos, erőteljes és rendkívül ragályos lehet ma. Úgy érezheted, mintha mindenkibe bele tudnál szeretni, hiszen úgy tűnik, minden egyes ember, akivel találkozol, annyi nyitott ajtót kínál új világok felé. De ne ígérj többet, mint amennyit hajlandó vagy adni, és ha kétségeid vannak, ne ígérj semmit. Csak legyen szép napod!

Ikrek

Lehet, hogy nagyon vonzódsz egy bizonyos, más országból származó személyhez. A más partok csábítása ellenállhatatlan számodra, az emberek pedig még inkább. Akár egy nyaraláson veszi kezdetét ez a románc, akár a szülővárosodban találkoztok, lehet, hogy ez a szenvedély tovább tart, mint eredetileg gondoltad volna.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts