Kos

Az égi energia a mítoszokban és legendákban leírt tökéletes romantika gondolataira ösztönöz. Ma nagyon is kapcsolatban vagy (jelenlegi vagy leendő) partnered belső lényével, és nehezen tudsz a gyakorlati dolgokra összpontosítani. Ha éppen most lettél szerelmes, akkor nehezen tudsz talpon maradni – de valamilyen módon mégiscsak meg kell találnod a kapcsolatot a valósággal.

Bika

A partnered kedvet kaphat ahhoz, hogy megpróbáljon rábeszélni néhány nagyon vonzó tervre, és nagy kísértést érezhetsz, hogy vakon kövesd. Ha ezek a közös jövőtöket érintik, akkor meg kell győződnöd arról, hogy minden gyakorlati részletet átgondoltál. Az égi hatás arra ösztönöz, hogy a csillagok felé nyúlj, ugyanakkor óvatosságra int.

Ikrek

Az égi hatás ma sok reményt és inspirációt kínál. Ha már régóta keresel valakit, akivel megoszthatod az életed, akkor egy különösen romantikus beszélgetés feldobhatja a hangulatodat. Élvezzétek az ilyen jellegű kommunikációt, mert csodálatos szórakozás lesz. De ne kötelezd el magad túl hamar semmi mellett, mivel most nem vagy képes elég tisztán gondolkodni, és nem tudsz józan és racionális döntéseket hozni!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X