Szerelmi horoszkóp Vasárnapra, Február 19., Ma erősen hívogatni fog valami…

Kos

A mai bolygóenergia kétségbe ejthet téged, hogy valaha is rendbe jöhet a viszonyod a kedveseddel. Amikor már azt hitted, hogy minden megoldódott, jön egy újabb ok, ami miatt kiábrándultnak érezheted magad, vagy általában azt kívánod, bárcsak soha ne találták volna fel a párkapcsolatot, mint olyat. Ez a szakasz nem tart túl sokáig. Csak tarts ki, amíg el nem múlik.

Bika

Talán nincs is szomorúbb látvány annál, mint amikor valaki hirtelen egy kommunikációs probléma közepén találja magát. A mai nap bolygóenergiája azt jelentheti, hogy most az egyszer úgy érzed, nem találod a szavakat. Bármit is mondasz, úgy tűnik, semmi sem segít mosolyt csalni a (jelenlegi vagy leendő) partnered arcára; inkább úgy tűnik, hogy kedvesed csak még komorabb lesz. Ne ess kétségbe – hamarosan mindketten újra egy hullámhosszon lesztek.

Ikrek

A mai nap bolygóenergiája nem nagyon segíthet a jelenlegi szorult helyzeteden. A végén még inkább elszigeteltebbnek és elzárkózottabbnak érezheted magad a másik szeretetétől és társaságától. Ez azonban nem alkalmas arra, hogy elbújj és soha többé ne mutatkozz. Ez a hangulat viszonylag gyorsan elmúlik, ha elhatározod, hogy nem hagyod magad elkeseríteni. Csak bízz abban, hogy mások valóban törődnek veled.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X