Kos

Lehet, hogy nem könnyű átadni egy bizonyos különleges valakinek, hogy mennyire törődsz vele. A jelenlegi bolygóállás konfliktusos állapotot teremt, így hiába gondolod, hogy egy dolgot mondasz, a szeretted másképp értelmezheti a szavaidat. Talán az egyetlen megoldás az, ha beszéd nélkül mutatod ki, mennyire szereted őket.

Bika

A jelenlegi bolygóállás konfliktusérzetet kelthet a kapcsolatodban. Valamiért úgy tűnik, mindketten félreértitek egymást. Ebben egyfajta makacsság is szerepet játszhat. Mindketten mereven ragaszkodhattok az álláspontotokhoz, de ez nem visz közelebb titeket egymáshoz. Csak ha mindketten hajlandóak vagytok valóban meghallgatni, akkor oldódik meg ez a kérdés.

Ikrek

Talán elgondolkodsz azon, hogy bölcs dolog-e beavatni legújabb szerelmedet egy bizonyos titokba, amit rejtegetsz. Nem vagy teljesen biztos benne, hogy ebben a szakaszban mennyire bízhatsz meg ebben a személyben. A bolygók jelenlegi együttállása rávilágít a konfliktusérzésedre, de azt is elárulja, hogy talán az a legjobb, ha hallgatsz, amíg úgy érzed, eljött az ideje.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X