Kos

A bolygó mai állásával az eredetiség és az érzékiség ma boldog párosban alkotnak egy boldog duót. Ha nagy benyomást akarsz tenni a randevúdra, akkor öltözz úgy, hogy lenyűgöző lehess, de arra is ügyelj, hogy olyasmibe öltözz, ami egyedi módon fejezi ki létjogosultságodat. A szexi illat és a mámorító beszélgetés kombinációja lehet, hogy pont arra lesz szükség, hogy a te kedvedre billentse a dolgokat.

Bika

A nap hangulata megnehezítheti, hogy eldöntsd, milyen lépéseket tegyél egy bizonyos kapcsolatot illetően. Talán azon gondolkodsz, hogy a lassabb utat válaszd-e, és kivárj, remélve, hogy a kiszemelted hamarosan randira hív. Vagy tegyél valami meghökkentő és eredeti dolgot, és ezzel tedd sokkal biztosabbá, ha nem is elkerülhetetlenné a beszélgetés valószínűségét?

Ikrek

Ha ma este két randi közül választhatsz, melyiket választod? A mai égi légkörben nagy a valószínűsége, hogy az egyikük a mély, csendes és hallgatag típus lesz, sötét szemekkel, amelyek a lelkedbe néznek. A másik talán kissé különc, talán nem egészen olyan, mint amire számítasz, karizmatikus, és biztosan nem unalmas. Érdekes döntés előtt állsz!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X