Kos

A bolygók mai állása nagyon romantikus hangulatot kölcsönöz minden randevúnak vagy eseménynek, amelyen ma este részt veszel. Ha szeretnél egy különleges személyt bevonzani az életedbe, akkor ne menj ki élénk színekben, különösen ne élénksárgában. Finomabb, visszafogottabb, tompább árnyalatokat kell választanod, amelyek sziporkázó tulajdonsággal bírnak. Lágyítsd meg a hangodat, hogy titokzatosabban és szexibben hangozzon. Vegyél vissza mindenből – elég izgalmas vagy így is!

Bika

A légköri hangulat nagyon kedvez majd egy békés és elgondolkodtató napnak. A mai égi hangulat azt jelenti, hogy ha te és a szerelmed valamit terveztek, akkor talán egy vacsora egy csendes és hangulatos étteremben mindkettőtöknek jót tenne. Egy mozgalmas nap nyüzsgése után szánj időt arra, hogy különösen kedvesek legyetek egymáshoz.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Szombatra, Március 25., Ideje cselekedni

Ikrek

A mai asztrális konfigurációval királyi családtagnak érezhetitek magatokat, használjátok ezt ki. Csodálatosan csábító és varázslatos hangulat uralkodik, amely csodákat tesz bármely olyan kapcsolatoddal, amelyen javítani szeretnél, vagy amely segít abban, hogy sokkal jobban megismerj valakit. Ha titokzatossággal tudod körülvenni magad, még jobban fog menni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X