Kos

Ha ma este első randira mész, ne csüggedj, ha úgy tűnik, hogy nem sikerül azonnal a szenvedély magaslatára jutnod. Ezt az időt egyfajta előételnek kell tekintened a főétkezés előtt, amely egy kis szerencsével hamarosan kezdődik. Addig is frissítsd fel a beszélgetési technikáidat.

Bika

A bolygó energiája arra ösztönöz, hogy kedveseddel sokat beszélgessetek a jövőtökről, és arról, hogy mit érhetnétek el együtt. Sajnos mindketten tudjátok, hogy ebben a szakaszban egyikőtök sem tud megegyezni abban, hogy folytatni akarjátok-e a kapcsolatot, nem is beszélve arról, hogy mit tudnátok mindketten csinálni párként. A legjobb, ha nem bonyolódtok túlságosan a spekulációkba, hanem egyszerűen csak élvezitek a napot.

Ikrek

Szükséged lehet a humorérzékedre, hogy átvészeld a mai nap eseményeit, legalábbis ami a szerelmi életedet illeti. A nap bolygósenergiája bizonyos kérdésekre hívja fel a figyelmedet, amelyekre kötelességednek érzed, hogy rámutass a legközelebbi szeretteidnek. Úgy érezheted, hogy hatalmas szívességet teszel nekik, míg ők valószínűleg zaklatottnak fogják érezni magukat. Talán az lenne a legjobb, ha meghátrálnál.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X