Kos

Az égi légkör ma lehetőséget ad arra, hogy megtanuljunk néhány dolgot, és hogy felpörögjünk és újra a helyes útra térjünk. De ne csak a karrieredre értsd, ez az aspektus a szerelmi életedre is nagyon pozitív hatást gyakorolhat. Csak találnod kell valamit, ami lázba hoz, és máris találkozhatsz valakivel, aki rezonál a lelkesedésedre.

Bika

Sokkal jobban fogod érezni magad ma a jelenlegi bolygóállás miatt, ha előbújsz a burokból. Ne bújj többé kifogások, rutinok és menetrendek mögé. Szerezz magadnak életet. Ha szeretnéd álmaid párkapcsolatát, akkor hagyd abba az álmodozást, és menj ki, és csinálj valamit, amiben igazán jól érzed magad, mert a lelkesedésed átragad másokra, és mágnesként vonzza őket hozzád.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

A mai asztrális konfiguráció azt jelenti, hogy sok időt fogsz azzal tölteni, hogy azon töprengj, milyen előnyökkel és hátrányokkal járna, ha belemennél egy bizonyos kapcsolatba. Egyik oldalról meditálsz majd a kérdésen, esetleg előveszed a tarotkártyákat, hogy jóslatot készíts, majd egy másik nézőpontból elmélkedsz az egészről. Mégis csak akkor fogod tudni, hogy ízlik-e az íze, ha már beleharaptál a gyümölcsbe.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X