Kos

Ma támogatást kaphatsz egy gondoskodó, érzékeny és megértő barátodtól, aki hirtelen potenciális romantikus partnernek tűnhet számodra. Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy kifejezd magad és az érzéseidet. Tegyél bátor kezdeményezéseket egy szoros kapcsolat kialakítására. Sosem tudhatod, hová vezethet ez!

Bika

Ne ragadtasd el magad ma, ha valaki megragadta a figyelmét az irodában. Lehet, hogy kezdetben elég ártatlannak tűnik, de nagyon fontos, hogy ne kockáztasd a szakmai megítélésedet az irodában, és ne menj bele egy meggondolatlan kapcsolatba ebben az időszakban. Ne feledd, nagyobb szükséged van erre a munkára, mint arra, hogy a asztaltársad szemezzen veled!

Ikrek

A szerelem terén légy ma egy kicsit óvatos, mert valaki olyan módon viselkedhet veled szemben, ami valójában nem őszinte. Ha valaki nemrég levett a lábadról, nézz rá még egyszer, és kérdezd meg magadtól, hogy ez nem túl szép-e ahhoz, hogy igaz legyen. Gondold át komolyan, hogy néhány dolog, amit ez a személy tett, esetleg rövid távú haszonszerzés céljából történt-e. Legyél ma nagyon önvédő.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X