Szerelmi Horoszkóp Vasárnapra, Szeptember 10., Ma emlékeztetned kell magad arra, hogy…

Kos

Ma állandóan beszélgetésbe fogsz keveredni egyik vagy másik személlyel. Úgy tűnik, ma mindenki beszélgetni akar veled! Ide tartozik a család, a barátok és a szeretteid is. Élvezd ezt, mert ezzel csak azt mutatják, mennyire kedvelnek téged.

Bika

Bár az utóbbi időben talán szociális vagy családi problémákkal kellett szembenézned, ma azt fogod tapasztalni, hogy ezek a gondok megszűnnek. Használd ki ezt a pozitív fejleményekkel teli időszakot arra, hogy a családod tudja, szereted őket, és tiszteletben tartod a kívánságaikat. A partnered is tisztelni fog, amiért a helyes utat választod.

Ikrek

Ruganyos a lépésed, és a szellemesség most könnyen jön neked, és mindenkit szórakoztatsz. Úgy tűnik, a bájod pozitívan hat a körülötted lévőkre, és úgy érzed, hogy anélkül vonzol magadhoz valakit, hogy tudnád. Élvezd ezeket a napokat, mert szórakoztatóak és jót tesznek a kapcsolataidnak.

Rák

A mai naptól viszketni fog benned a vágy, hogy felvehesd a tánccipődet, és a táncparkettre vágysz. Gondolataid elkalandoznak a felelősségtől, és vágysz a szeretteid társaságára. Ha egyedülálló vagy, ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy bejárd a várost, és felfigyeljenek rád. Soha nem tudhatod, kit találsz meg – vagy ki talál meg téged!

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben szeptember 29-én

Oroszlán

A mai napon találkozhatsz valakivel, aki felkeltette az érdeklődésedet. Szánj néhány plusz percet ma reggel arra, hogy felkészülj, hiszen nem tudhatod, mikor és honnan érkezik ez a személy. Lehet, hogy ez a személy nem álmaid párja lesz, de legalább egy kicsit érdekesebbé teszi a mai napot! Ma kacérnak fogod érezni magad.

Szűz

Ma a partnered meglephet téged szereteted apró, figyelmes megnyilvánulásaival. Ma tényleg a fellegekben fogsz járni, hiszen boldog vagy a kapcsolatoddal. Viszonozd ugyanezt feléjük, hiszen ez segít a kapcsolatotok növekedésében és virágzásában. A csillagok kedveznek, és szerencsét hoznak neked!

Mérleg

A partnereddel való kapcsolatod ma harmonikusan alakul ha elkötelezett párkapcsolatban élsz. Azok, akik ma kezdenek egy kapcsolatot, azt fogják tapasztalni, hogy az valami hosszú távúvá és nagyon széppé válik. Olyan ajándékot kaphatsz ma a partneredtől, amelyre sokáig emlékezni fogsz, vagy egy nagyon különleges alkalomra.

Skorpió

Zavarban érezheted magad ma a házassággal kapcsolatban, mivel jelentős szülői nyomás alatt állsz. Ne engedj a külső nyomásnak, kövesd az intuíciódat. Végül sikerül meggyőznöd a szüleidet a partnered iránti érzéseidről, és engedni fognak. Legyél boldog!

Nyilas

Ha a házassággal kapcsolatos megbeszélések közepén vagy, akkor ma azt fogod tapasztalni, hogy ezek a megbeszélések zökkenőmentesen haladnak a remélt úton. Nem fogsz nagyobb akadályokba ütközni, és számíthatsz arra, hogy meglesz az eredmény, amiért dolgoztál. Ma még a dátumot is kitűzhetitek!

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Bak

A bolygóegyüttállás felkavarhat néhány dolgot a szerelmi életedben, különösen akkor, ha az utóbbi időben túlságosan önelégült lettél. Ha neked és partnerednek (jelenlegi vagy leendő) olyan kihívásra van szüksége, amely lehetővé teszi, hogy egyesítsétek erőforrásaitokat, akkor úgy érezheted, hogy egy valódi lehetőséget kapsz, amely úgy tűnhet, mintha egy álomra adna választ. Ragadd meg a lehetőséget!

Vízöntő

A mai nap egy kicsit próbára teszi a türelmedet. Kissé nyugtalannak és ingerlékenynek érzed magad. Mint minden nap, most is az a feladatod, hogy megőrizd a hidegvéredet, és ügyelj arra, hogy ne mondj olyat a szeretteidnek, amit nem gondolsz komolyan. Beszéljétek meg a dolgot – ne feküdj le ma este dühösen.

Halak

Ha egy eljegyzés vagy házasság várat magára, a mai nap az a nap, amikor a megállapodás véglegesítése megtörténhet. Ez egy jó nap az ilyen megbeszélésekre, mivel gyümölcsözőek lesznek, ha ilyenkor fejeződnek be. Minden jót!

X