Kos

Sajnos ma a romantika világa nem biztos, hogy annyi gyümölcsöt hoz számodra, mint amennyit reméltél. Ez a nap arra való, hogy csak élvezd a barátságaidat és a családodat, mivel a szerelmi partnered, vagy az, akire szemet vetettél, ma cserbenhagyhat. Sose félj, ez nem hegy, csupán egy vakondtúrás.

Bika

Ma a romantika világában óvatosnak kell lenned mindenkivel, aki megpróbál levenni a lábadról. A mesékben mindig jól hangzik, de ha levesznek a lábadról, akkor már nem állsz szilárd talajon! Próbálj meg átlátni a bókokon és a túl szépen hangzó fantáziákon, amelyek ma túl szépnek tűnnek ahhoz, hogy igazak legyenek, mert nagy valószínűséggel azok is. A legjobb lenne, ha ma nem kezdenél új románcokba.

Ikrek

Ez a nap arra való, hogy elmerülj a partnered szerelmében. Nyugodtan megengedheted neki, hogy kényeztessen, hiszen megérdemled, és ő is élvezni fogja, ha ezt teheti érted. Hozd ki a legtöbbet az ilyen napokból, amikor úgy tűnik, hogy csak egymásra van időtök és energiátok.

Rák

Ma hajlamos lehetsz a vitatkozásra és az ellentmondásra, és le kell küzdened ezeket a tendenciákat. Szerencsédre a partnered ilyenkor nagyon türelmes veled, és megérti a hangulatingadozásaid okait. Ma csak nyugodtan, és ezek a frusztrációk el fognak múlni.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy, akik meggazdagodnak 2023 októberében

Oroszlán

A partnereddel való kapcsolatod rendben van, és szeretetteljes támogatást kapsz mindenben, amit teszel. A személyközi harmónia időszakát éled. Oszd meg érzéseid kedveseddel, és ezt a szeretetet visszakaphatod tőle. A szingliknek arra kellene összpontosítaniuk, hogy a legjobb tulajdonságaikat építsék ki, mert valaki, aki közel áll hozzád, biztosan észreveszi majd.

Szűz

Azok a párok, akik az utóbbi időben sokat vitatkoztak, azt fogják tapasztalni, hogy a nézeteltéréseik feloldódnak, és a harmónia visszakúszik a kapcsolatukba. Dolgozzatok keményen ezen a folyamaton, mert magától nem fog megtörténni. Tartsátok szem előtt a hosszú távú párkapcsolati céljaitokat, és maradjatok pozitívak.

Mérleg

Ma számíthatsz arra, hogy a partnered melegségét és szeretetét fogod érezni, hiszen a személyközi harmónia időszakát éled. Oszd meg érzéseidet kedveseddel, és ezt a szeretetet viszont fogod látni. Az egyedülállóknak érdemes a legjobb tulajdonságaik kiépítésére összpontosítaniuk, mert valaki, aki közel áll hozzád, biztosan észreveszi majd.

Skorpió

Ma azt fogod tapasztalni, hogy a szíved igazán nyitott a partnered felé. A nyílt és őszinte kommunikáció a kapcsolatod sarokköve, de néha nem jönnek olyan jól a szavak. Ma elégedett leszel azzal, ahogyan egy esetlegesen zűrös helyzetet kezelsz. A kapcsolatod sokkal erősebb lesz, miután kifejezted az érzéseidet.

Nyilas

Ma idealistának érzed magad, és legszívesebben üldögélnél és álmodoznál arról, hogy ki lehet a lelki társad. A gondolataid végtelenül elkalandoznak azon, hogy hol és ki lehet ez a személy. Ezek a gondolatok ártalmatlanok, és némi önmegvalósításhoz vezethetnek, de ne ragadtasd el magad túlságosan. Próbálj meg nem annyira idealista lenni, hogy kiábrándulj mindenkiből, akivel találkozol.

Ezt már olvastad?
Pénzügyi horoszkóp 2023 októberére

Bak

A romantika ma nem biztos, hogy a legjobb formáját hozza, némi erőfeszítést kell tenned, hogy javíts rajta. Te és a párod ma kivonulhattok a mindennapokból, hogy időt töltsetek egymással, és felélesszétek az érzelmeket, amelyeket már régóta eltemetett a mindennapi rutin. Úgy fogjátok érezni, hogy miután egy ideig csak egymásra koncentráltok, a kapcsolatotok megfiatalodik.

Vízöntő

Ma szép emlékeket szerezhetsz a romantikus életedben. Előfordulhat, hogy a pároddal ismét úgy randiztok, mintha ez lenne az első randitok. Vagy a pároddal jót nevettek valamin, amivel találkoztatok. Nem számít, honnan származnak ezek a könnyed és vidám pillanatok, meglátod, hogy az emlékük még sokáig megmarad.

Halak

A mai nap lehetőséget teremt arra, hogy a szinglik egymásra találjanak, flörtölős és kellemes perceket töltsenek együtt. Használjátok ki ezeket a randevúkat arra, hogy kimozduljatok otthonról, és megtörjétek a mindennapok rutinját. Lehet, hogy ezekből nem lesz életre szóló partnerség, de jó alkalom lesz arra, hogy új barátokat szerezzetek.

X