Kos

Az utóbbi időben a kapcsolatodon végzett munkádnak köszönhetően ma azt tapasztalhatod, hogy sok időt tudsz megosztani a kedveseddel, és mindketten nagyon értékelitek és becsülitek ezt az együtt töltött időt. Ezek az egyszerű pillanatok mély kötelékeket teremtenek köztetek, ezért használjátok ki őket a lehető legjobban. Jó szórakozást!

Bika

Meglepetés várhat rád, ha távkapcsolatban élsz. Valószínűleg egyikőtök ma elutazik a másikhoz, hogy egy várva várt találkozás keretében meglátogassa a másikat. Használjátok ki a lehető legjobban az időt amit ma együtt tölthettek, és ne felejtsetek el mindent elmondani a partnereteknek, ami a fejetekben jár.

Ikrek

Szeretnéd, ha a szerelmi életed több lenne, mint pusztán fizikai. Talán úgy érzed, hogy a partnered kissé felszínes okokból használ ki téged, és érzelmileg nem fektetett annyit a kapcsolatba, mint te. Ez a nap alkalmas arra, hogy ezeket a sérelmeket szóvá tedd, és megbizonyosodj arról, hogy mindketten ugyanazon az oldalon álltok. Ha nem egy felszínes kapcsolat az, amit keresel, győződj meg róla, hogy nem vagy benne egy olyanban.

Rák

Bár az utóbbi időben a romantika területe némi kihívást jelentett, a mai napon pozitív fejlemények várnak rád. Az akadályok elhárulnak, és képes leszel arra összpontosítani, ami igazán fontos, a közeli kapcsolataidra. Ne veszítsd el ma feleslegesen a hidegvéredet.

Oroszlán

Ma lobbanékony és szenvedélyes hangulatban vagy. Sok időt fogsz telefonon tölteni, és kedveseddel édeskettesben cserélgetsz majd édes szavakat. Ez történhet sms-ek vagy azonnali online üzenetek formájában is, de akárhogy is, kedved támad a nap közepén néhány pimasz megjegyzéssel elterelni a párod figyelmét. Ez segít életben tartani a romantikát a kapcsolatotokban.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy számára 2023 októberében kopogtat a múlt

Szűz

Ma úgy érezheted, hogy nincs időd a kapcsolatodra koncentrálni, mivel túlságosan lefoglalnak az egyéb gondok. Ma szánj időt arra, hogy a kedvesedre koncentrálj, és legyél ott, amikor szüksége van rád. Mondd el az illetőnek, mennyire nagyra értékeled az elkötelezettségét. Meglátod, mennyit javít a kapcsolatotokon.

Mérleg

Ma a partnered nélkül találhatod magad, ezért használd ki az időt arra, hogy önállóan a saját érdeklődési körödnek élj. Miért nem hívsz fel néhány barátot, akikkel már régóta nem beszéltél? Örülni fognak, ha hallanak felőled. Használd ki ezeket az üresjáratokat.

Skorpió

Ma elég nagy harmóniát tapasztalhatsz a szerelmi és a családi életedben. Elégedettnek érzed magad a pároddal, gyengédnek és romantikusnak érzed magad. Ez meleg és békés érzést kelt benned. Ezek a napok az együttlétre alkalmasak, ezért töltsetek el minél több kellemes időt.

Nyilas

Úgy tűnik, mindenki felfigyel ellenállhatatlan bájodra! Mindenhol, ahová csak mész, magadra fordítod a fejeket. Ne használd ezt az erőt arra, hogy kihasználd az embereket, de használd arra, hogy feldobd a kapcsolatodat, és kielégítő szerelmi életet élj.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy, akik meggazdagodnak 2023 októberében

Bak

Ma azon fogsz gondolkodni, hogyan akadályozhatod meg, hogy a hosszú távú kapcsolatod rutinná és unalmassá váljon. Te és a partnered már annyira összebarátkoztatok egymással, hogy a szikra egy részét felváltotta a mindennapok megszokottsága és rutinja. Légy ma kreatív az ötleteiddel, hogyan tudnátok újra érzékiséget és szórakozást vinni a romantikus életetekbe. Meg fogsz lepődni az eredményeken!

Vízöntő

Pazarlóan fogsz költeni olyan dolgokra, amelyek neked és a párodnak örömet okoznak. Ma az az érdeked, hogy újra szikrát vigyél a romantikus kapcsolatodba, mivel az az izgalom, ami a kezdetekben megvolt, kezdett elhalványulni. Légy ma igazán kreatív abban, hogyan kényeztesd el a partneredet, és meglátod, hogy képes leszel újra feléleszteni azt a szerelmet és pezsgést, amivel kezdtétek.

Halak

Valószínűleg ma fontos leckét tanulhatsz meg a szerelmi életedben, ha eddig minden kapcsolatodat félvállról vetted. Rájöhetsz, hogy egy kapcsolat nem csupán egy véletlenszerű vonzalmon alapuló rajongás, hanem egy olyan egység, amelyen két, egymással kompatibilis személyiségű ember együtt dolgozik. De ha ez eredendően egyenlőtlen, akkor a kapcsolat biztosan kudarcra van ítélve. Mielőtt tehát belevágnál a szerelmi utazásodba, győződj meg róla, hogy teljesen őszinte vagy magaddal és a partnereddel is arról, hogy mit keresel.

X