Szerelmi Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára az április 3-tól 9-ig tartó hétre

Mit várjunk a szerelmünkkel való kapcsolattól – veszekedés vagy harmónia? Kinek lesz szerencséje találkozni a lelki társával? A Tarot kártyák tudják a választ. Siess, és olvasd el Adelina Panina Tarot-kutatótól kapott táblázatunkat minden egyes csillagjegyre vonatkozóan!

Kos – Kardok kilences

Ezen a héten a fizikai és érzelmi kiégés megviselheti az egészséged, és egy aggasztó helyzet zsákutcának tűnhet.
A kártya azt tanácsolja, hogy most az eszedre hallgass, és tedd félre az érzelmeidet. Ne utasítsd el a hozzád közel állók segítségét: ők támogatni fognak, és segítenek feldolgozni a gondjaidat.
Legyél óvatos, ha a szerelemről van szó.
Vigyázz az egészségedre is: fennáll a megfázás veszélye, elvégre március van. Kerüld el a hipotermiát, mert nincs olyan meleg, mint azt gondolod.

Bika – Botok kilences

Úgy érzed magad, mint egy szúrós sündisznó? Úgy tűnik, mindenhol veszély leselkedik rád, ezért kiengeded a tűket? Ne tedd! Tényleg nincs semmi veszély, nincs miért aggódnod.
Ne hagyd, hogy a félelmeid eluralkodjanak rajtad. A múlt traumái nem szabad, hogy a szenvedés és az aggodalom fogságában tartsanak. Ez a hét megmutatja, ki vagy: a helyzet túsza vagy, vagy talán épp az ellenkezője, az élet úrnője.
Minden rajtad múlik!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X