Bak

Egész élete során inkább a kemény munka, a nehéz, de járhatóbb utat járja, mintsem, hogy a szerencsére bízza sorsa alakulását. A Bak a tervezés és a kockázatkerülés szobra, így jórészt nincsenek nagy ingadozások, vagy pénznyeremények az életében, s a hosszú évek kitartó munkájának eredményeit is inkább idősebb korára kezdi el élvezni, ez azonban természetes számára, s egyáltalán nem zavarja. Mint tipikus föld jegyű, kerüli a bizonytalan kimenetelű helyzeteket, s csak a tiszta és átlátható ügyletek érdeklik.

A szerencse, mint mindenkit, időnként persze bűvkörébe vonzza, ám még ekkor is próbál következetes maradni, s értetlenül áll, ha éppenséggel nem sikerül valami, még, ha ez nem is először történik meg vele. Annak ellenére, hogy sajnos nem egy szerencsés típus, általában, mint mindenben, e téren is óvatos és hosszútávon gondolkodik, így a lottózást is csak kicsiben kezdi, majd szokásává, berögződésévé válik és idősebb korára képes egészen belemerülni, de ami a jó hír, még ekkor is csak normális korlátok között.
Szerencsenapja: szombat
Szerencseszáma: 8

Ha tehát szombat 8-ára esik, rendkívül szerencsés napra számíthat!

Vízöntő

E jegy szülötte igazi lázadó lévén, különösen fiatal korában, egyáltalán nem riad vissza az újdonságoktól, sőt, kifejezetten vonzza őt a változás, s a konvenciók áttörése. Annak ellenére, hogy szerencséje élete során a nagyobb volumenű dolgokban változó, a mindennapokban meglehetősen szerencsés típusnak mondható.

Érdemes élete előrehaladtával elgondolkodnia azon, hogy minél többször vállal (még vállalható) kockázatot, annál nagyobb az esélye annak, hogy pozitív, szerencsés változás következzen be életébe. A Vízöntő 40-es, 50-es éveire éri el általában a teljes szabadságot és függetlenséget, mely után mindig is vágyakozott, így ezen időszaka mondható élete során a legszerencsésebb szakasznak is egyben.
Szerencsenapja: szombat, vasárnap
Szerencseszáma: 1, 4

Ha tehát szombat, vagy vasárnap elseje, vagy 4-e, rendkívül szerencsés napra számíthat!

Halak

A Halak jegy szülötte békés és örök álmodozó természetéből fakadóan igencsak hajlamos a szerencse állandó megkísértésére, ám ez esetében nem is annyira rossz, hiszen meglehetősen szerencsés csillagzat alatt született. Ha nincs is persze azért mindig szerencséje, tény, hogy a legtöbb jegynél szerencsésebb típusról van szó. Ez azonban természetes számára, hiszen, ha sokszor el is bukik egy-egy nagyobb anyagi kockázatvállalás közepette, az sem izgatja fel túlságosan, hisz belső nyugalma mindennél fontosabb neki.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Hétfőre, Március 27., A szerelem ma tényleg csodákra képes!

Élete legszerencsésebb időszaka általában 30-as éveire jön el, mikor is, részben ennek is köszönhetően, nagyrészt sikerül megteremteni a maga és szerettei részére a hőn áhított, nyugodt környezetet és kényelmes miliőt. Aggodalomra nincs oka azonban korosodva sem, hiszen ez csak fokozódni fog, bár ekkor már ritkábbak, de ugyanakkor nagyobbak is lehetnek a nyereségek, valamint sajnos a bukások is, tehát érdemes kicsit óvatosabbnak lennie, mint fiatal éveiben volt.
Szerencsenapja: hétfő és csütörtök
Szerencseszáma: 3, 7

Ha tehát hétfő, vagy csütörtök 3-ára, vagy éppen 7-ére esik, rendkívül szerencsés napra számíthat!

Kos

A Kos szülöttek között nem egyszer találunk igazi, nagy pályás szerencsejátékosokat. Ez nem véletlenül van így, hiszen a Kos imád kockáztatni, így nem is csoda, hogy a nagy tétek a kedvencei. Nagyon bátor és kitartó, mint ahogy az élet más területein is, így sok esetben előbb-utóbb megjön mindenütt a szerencséje, azonban, ha már magasan jár, érdemes kicsit visszafognia magát, s nem kísérteni tovább a sorsot, mert nála nagyobbat szinte senki sem képes bukni.

Egész életét végig kísérheti Fortuna pártfogása, azonban ez nem mindig jelenti azt, hogy hosszan, hiszen sokszor két végén égeti a gyertyát, s gyakran mindezt parázs felett. Idősebb korára a Kos szülött általában megnyugszik és nyugodtabb, biztonságosabb vizekre evez, de ez rendjén is van így, ennek ellenére még ekkor sem szórakoztatja más jobban, mint egy sakk, vagy kártyaparti régi, öreg barátaival egy galamboktól és gyermekzsivajtól nyüzsgő parkban…
Szerencsenapja: kedd
Szerencseszáma: 9

Ha tehát kedd 9-ére esik, rendkívül szerencsés napra számíthat!

X