A július sűrűnek ígérkezik a kedvező asztrológiai események szempontjából. A terület szakértői összeállítottak egy listát azokról a csillagjegyekről, amelyek a legszerencsésebbek lesznek.

Júliusban továbbra is a Vénusz kreatív energiája fogja uralni a világot. Ez segít mindannyiunknak, hogy a lehető legkevesebb erőfeszítéssel és energiával győzzük le a kihívásokat.

Bika

A Bika a szerelem terén lesz a legszerencsésebb. Ez az ő idejük, és az ő belépőjük a szerelmi életbe. Ez az a pillanat az életükben, amikor cselekedniük kell, mégpedig határozottan és bátran. Ez különösen igaz azokra, akik lelki társat keresnek.

Mindazoknak, akik már megtalálták a társukat, a lehető legtöbb időt kell szentelniük a vele való kommunikációra – akár a közösségi médiában, akár valódi találkozókon. Ne feledkezz meg a másik félről sem: Támogasd őt szóval és tettel. Ne félj beszélni az érzéseidről, és törekedj a kölcsönös megértésre.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy merészen vall szerelmet március 31-én

Mérleg

A Mérlegek rengeteg energiával rendelkeznek, így a legnehezebb feladatokkal is képesek lesznek megbirkózni. Még nagyobb szerencse lesz az életükben, ha elkezdik segíteni a körülöttük élő embereket. Nem kell altruizmussá változtatni – jobb úgy segíteni, hogy közben nem ártanak maguknak. Fontos, hogy a támogatás megvalósítható és időszerű legyen, és hogy szívből jöjjön.

A Vénusz aktiválja a rejtett energiatartalékokat, így a Mérlegek produktívabbak lehetnek a munkában és a magánéletben. Kevésbé lesznek fáradtak, ami azt jelenti, hogy képesek lesznek olyan dolgokat megtenni, amelyekről régóta álmodtak. Az asztrológusok azt javasolják, hogy a közvetlen problémák megoldására, a munkafeladatokra és a korábbi ígéretek teljesítésére összpontosíts.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X