A Hold ma a Bikában jár, ami elősegíti a stabil jó közérzet energiáját, ami nemcsak abban segít, hogy megtaláld a belső békédet, hanem abban is, hogy az otthon töltött időt magaddal vagy azokkal töltsd, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy jól érezd magad.

A Bika emellett az egészséges ételeket kedvelő és a csodálatos dolgokat kedvelő jegy, így egy kis bevásárlóterápia – persze mértékkel végezve – a kikapcsolódás egyik módja lehet, vagy akár rendelhetsz elvitelre is.

Bármennyire is könnyű lenne mindarra koncentrálni, ami rendezetlen az életedben, valójában nem az.

A perspektíva, amit most kaptok, részben azért van, mert nagyon sok bolygó hátrálóban van, így ez növeli a képességeteket arra, hogy túlgondolkodjatok, és akár hagyjátok, hogy ezek a gondolatok a legjobbat hozzák ki belőletek.

Ezt már olvastad?
Szerdai Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 7.

Csak mondogasd magadnak, hogy bárhogy is érzed, ez nem állandó, és hogy ez is mind a folyamat része.

A Hold a nap folyamán eleinte a Bakban járó Plútóval áll együtt, ami valami újat tárhat fel előtted, és akár szenvedélyes reakciót is kiválthat.

Még ha úgy tűnik is, hogy eljönnek azok az aha-pillanatok, amelyekre vártál, a legjobb, ha most szünetet tartasz, és egyszerűen kivárod.

Ez a hét az első a következő háromból, ahol a közös téma az, hogy csak nézd meg, mi történik, mert az egyetlen garancia az, hogy mire októberben üdvözölheted, már semmi sem fog állni abból, amit valóságnak érzel, és lehet, hogy nemcsak túlélted, de még valami értékeset is tanultál magadról.

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

Szerencsés napja lesz ennek a 3 csillagjegynek Kedden, Szeptember 13.:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X