Kos

Semmit sem akarsz jobban, mint ma egyedül lenni. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, Kos, ki kell kapcsolnod a telefonodat, ki kell kapcsolnod a számítógépet, és ki kell akasztanod egy „Ne zavarjanak” táblát az ajtóra. Még így is valószínű, hogy a barátaid elsétálnak a tábla mellett, és megkérdezik, mi a vacsora. Ez egy olyan nap. Az emberek össze akarnak gyűlni, és ezt a te házadban akarják megtenni. Rendeld meg kedvenc kényelmi ételed, és élvezd a káoszt!

Bika

Ne lepődj meg, ha ma sok hívatlan látogató jelenik meg, Bika. Rögtönzött társasági esemény házigazdája lehetsz, amikor a szomszédok beugranak, hogy híreket hozzanak a környékbeli változásokról. Most van energiád bőven, így tökéletesen alkalmas vagy arra, hogy vendégeket fogadj. De ne hagyd magad túlterhelni. Egyszerűen csak kínálj fel bármilyen frissítőt, ami éppen kéznél van, és hagyd, hogy a buli menjen a maga útján.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Ikrek

Sok megbízásod lesz ma, Ikrek, még akkor is, ha valószínűleg szívesebben maradnál otthon. Kötelezettségeid vannak a barátaid és a családod felé, és nem tudod elviselni, hogy cserbenhagyd őket. Igyekezz mindent a lehető leggyorsabban elvégezni, hogy a délutánod még mindig a magadé maradjon.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X