Szombati horoszkóp, Április 29., Tartsd nyitva a szemed és a lelked!

Kos

Nehéz tagadni a kémiai reakció erejét egy másik emberrel szemben. Valószínűleg ma találkozol valakivel, vagy talán épp most találkoztál valakivel, aki nagy hatással van rád, Kos. Nem tudod kiverni a fejedből ezt a személyt. Nem egyértelmű, hogy egyszeri fellángolásról vagy hosszú távú románcról van-e szó. Bármi is lesz belőle, nagyon örülsz, hogy ennyire izgatottnak és élőnek érzed magad.

Bika

„Az nyer, aki a legtöbb játékkal hal meg” – ez lehet a filozófiád, Bika. És ma biztosan előrébb lépsz a versenyben, mivel egy újabb technológiai csodával bővíted az otthonodat. Ezúttal mi az? 3D nyomtató, digitális fényképezőgép, okoshűtő, vagy a fentiek mindegyike? Ez egy kis kényeztetés a sok kemény munkáért, amit végzel. Ha ezek a dolgok tényleg ekkora örömet okoznak, akkor megérdemled, hogy a tiéd legyen.

Ikrek

Ma akár csak egy percre is leülhetsz a számítógép elé, hogy utánanézz valaminek az interneten, és a végén az egész délutánt azzal töltöd, amit olvasol, Ikrek. Könnyen lehet, hogy okkult és misztikus információkra bukkansz. Ez mindig is lenyűgözött téged, és most, hogy elkezdtél tanulni, nem akarod abbahagyni. Talán beiratkozhatnál egy workshopra, és elvegyülhetnél másokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X