Napi horoszkóp Kos

Vissza kellene térned valamihez, amit nemrég még csináltál, és jól működött a számodra, de valamiért abbahagytad. Szombaton érdemes tovább folytatnod minden olyan tevékenységet, ami örömmel töltött el az elmúlt hetekben, és persze azokat is, amelyektől egészségesebbnek, és szebbnek érezted magadat.

Napi horoszkóp Bika

Az apróságok könnyedén elvonják a figyelmedet az igazán fontos dolgokról. Könnyen lehet, hogy amíg valami lényegtelen apróságra figyelsz, addig nem marad időd arra, hogy az igazán fontos, és igazán nagyszabású dolgokra figyelj. A legjobb az lenne, ha szombaton elegánsan átsiklanál az apróságokon, és inkább a valóban fontos, és lányeges nagyszabású terveidre koncentrálnál.

Napi horoszkóp Ikrek

Eleinte talán nem is látod, hogy mit kellene tenned szombaton, és eleinte talán nem is érted, hogy miért kellene neked ma fontos dolgokat tenned. Hamarosan azonban rájössz: Minden, amiért ma megdolgozol, az nagyot halad előre. Ma öles léptekkel haladhatsz a céljaidért, különösen akkor, ha ezek a célok magánéleti célok. Ma gondold át, hogy hol szeretnél tartani húsz év múlva!

Napi horoszkóp Rák

Fontos, hogy meghalld a saját szavadat a saját igényeidet szombaton. Úgy tűnik, hogy ma mindenki sokkal fontosabb neked, mint önmagad. Úgy tűnik, hogy ma mindenkire sokkal több időd van, mint önmagadra. Szombaton jelöld ki magadnak az énidődet, azt az időt, amit csak magadra szánsz. Hidd el: erre a feltöltődésre neked is szükséged van, és a környezetednek is jót teszel vele.


Napi horoszkóp Oroszlán

Mozdulj ki szombaton! Mozdulj ki a lakásodból, és ami fontosabb: Mozdulj ki a komfortzónádból is. Tudod, a csodák ott várnak rád, a komfortzónád határain túl. Igen, ez egy közhely. Mégis igaz, és ma érdemes egy próbát tenned, hogy meglásd: Milyen nagyon is igaz az, hogy ha olyasmit csinálsz amit máskor nem tennél, akkor csodák történnek veled.

Napi horoszkóp Szűz

Talán túl sok, és túl halvány utalást szórtál el az elmúlt pár napban arról, hogy mit is szeretnél csinálni a hétvégén. Könnyen lehet, hogy most a környezeted nem ért az utalgatásból. Úgy is mondhatnánk, hogy továbbra sem gondolatolvasó senki sem körülötted. Lehet, hogy az egyenes beszéddel, és a határozottsággal ma többre mész. különösen akkor, ha valóban fontos dolgokról van szó.

Napi horoszkóp Mérleg

Szeretnél átalakítani néhány dolgot az életedben, és a szombat ehhez az átalakításhoz kínál remek alapokat. Ma érdemes végiggondolnod, hogy mi mindent változtatnál meg szívesen. Tudod mit, írj egy listát is arról, hogy hogyan szeretnéd átalakítani az életedet. Írj egy listát arról, hogy milyen jó lesz az új, átalakított, megváltoztatott életed, és milyen sokan örülnek majd ezeknek a változásoknak.

Napi horoszkóp Skorpió

Ne azt figyeld, hogy mások szerint mivel kellene töltened a szombatot, hanem azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy te mivel akarod tölteni a mai napot. Lehet, hogy a válasz téged is meglep majd. Lehet, hogy egyáltalán nem átlagos, unalmas, őszi szombathoz méltó terveid vannak mára. Nyugodtan tedd sokkal izgalmasabbá ezt a napot, mint amilyennek indult.


Napi horoszkóp Nyilas

Érdemes ma vigyáznod a bizonytalan emberekkel. Hogy kik a bizonytalan emberek? Azok, akik nem tudják eldönteni, hogy mit akarnak, hogy mit válasszanak, vagy, hogy mit is éreznek valójában. Szombaton a bizonytalan emberek csak nehézségeket okoznak neked, hiszen bárhogy is próbálsz a kedvükre tenni, képtelenség úgy intézni a dolgokat, hogy ők jól érezzék magukat.

Napi horoszkóp Bak

Nem biztos, hogy minden pillanatban pont úgy fejezed ki magadat, ahogyan azt szeretnéd. Nem biztos, hogy minden pillanatban pontosan és szabatosan fogalmazod meg a gondolataidat, hiszen a nyelv talán most szűkös kereteket jelent a nagyívű gondolataid kifejezésére. Lehet, hogy itt lenne az ideje annak, hogy más eszközökkel is kifejezd magadat. Szombaton próbálj ki néhány művészeti formát!

Napi horoszkóp Vízöntő

Amikor egy barátnőd felhív azzal, hogy tanácsot kérjen tőled nem is sejti, hogy a tanácsod sokkal mélyebbre megy majd, mint azt reméli. Ma könnyen átlátsz az embereken, és könnyen felfedezed, hogy hol és miben hazudnak maguknak, hol és hogyan csapják be magukat. Csak óvatosan világíts rá ezekre a pontokra, mert a legtöbben nem viselik jól, ha szembesítik ezekkel.

Napi horoszkóp Halak

Valakinek szüksége van arra, hogy energiát kapjon tőled. Valakinek szüksége van arra, hogy támogasd őt. Szombaton megtalálhatod azokat a programokat, amelyek mindkettőtöket feltöltenek, és amelyek végén mindketten egyformán energikusak lesztek. Ha te lefáradsz, ő pedig feltöltődik, akkor valamit nem jól csináltatok, hiszen mindkettőtök számára ugyanazok az energiaforrások állnak nyitva.