Szombati horoszkóp, Augusztus 12., Az intuíciód pontosan megmutatja, hogy mit kell tenned valójában

Kos

Nem mindig annak van igaza, aki a leghangosabban mondja a magáét. Nem mindig annak van igaza, aki a legerőteljesebben képviseli a véleményét. Szombaton sem a legnagyobb hangúak mellé kellene állnod, hanem azok mellé, akik mellé a szíved húz. Mert a szíved tudja, hogy ki az igazán jó ember.

Bika

Elfelejted, hogy egyszer már tudtad, mit kellene tenned ebben a helyzetben. Szombaton csupa olyasmi történik veled, amire egyszer már fel voltál készülve. Ez azt is jelenti, hogy most könnyedén kellene megoldanod ezt a helyzetet. Emlékezz vissza, hogy mi az okos döntés most.

Ikrek

Két lehetőség közül kell választanod szombaton. talán azt gondolod, hogy bizonyos dolgokat nem szabad, vagy nem lehet megtenni ilyen melegben. Az igazság azonban az, hogy nem kellene minden tervedet alávetned a hőmérsékletnek. Most válaszd azt a lehetőséget és azt a programot, amelyre igazán mélyen vágysz.

Rák

Egy pillanatig úgy érzed, hogy mindenki mindig ugyanazt hajtogatja körülötted. Mindenki ugyanazt mondogatja, te pedig már nagyon-nagyon unod ezt. Ha új dolgokat akarsz hallani, akkor új emberekkel kellene találkoznod, mert mindenki a régi kerékvágásban halad körülötted szombaton.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Oroszlán

Meglepődsz azon, hogy milyen ügyesen veszed rá a többieket arra, hogy azt akarják, amit te is akarsz. Valójában igen erős irányító szereped van, és ezzel az erős irányító szerepeddel nem lenne szabad visszaélned. Irányítsd úgy a helyzeteket, hogy mindenkinek jó legyen, és mindenki elégedett legyen.

Szűz

A nagy melegben egy kicsit nehezebben forognak a gondolataid, de szerencsére szombaton nem is kell túlgondolkodnod a dolgokat. Ma elég, ha mindent ösztönösen csinálsz, és elég, ha minden helyzetben a megérzéseidre hallgatsz. Ma az intuíciód pontosan megmutatja azt, hogy mit kell tenned valójában.

Mérleg

Valaki elveszi a kedvedet egy találkozótól, vagy egy beszélgetéstől. nagyon lelkes vagy egészen addig, amíg ez az illető el nem mondja a véleményét, és ez a vélemény igencsak lesújtó. Fontos, hogy tudd: Neked nem kell azonosulnod ezzel a véleménnyel. Megteheted, hogy a saját véleményedet alakítod ki.

Skorpió

Nagyobb kapkodásba kezdesz szombaton, mint az indokolt lenne. Most nagyon sietsz és nagyon akarod irányítani a helyzeteket, pedig pont nem ezt kellene tenned. Pont az lenne a legjobb, ha egy kicsit elengednéd az irányítást, és hagynád, hogy a dolgok a saját tempójukban történjenek.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Nyilas

Fontos lenne, hogy tudd: Sokaknak számít a szavad, és sokaknak számít a véleményed. Most egy-egy rosszkor kimondott szó, vagy egy-egy rosszul megfogalmazott vélemény sokat árthat azoknak, akik hallgatnak rád. Vigyázz a szavaidra szombaton, és csak olyasmit mondj, amivel valóban segítesz másoknak.

Bak

Valaki próbára teszi a türelmedet szombaton. Most sokkal több időt és energiát igényel az, hogy megtegyél valamit, mint a hét többi napján. Ráadásul valaki nagyon is megvárat ma. Ahhoz hogy ne und el a várakozást jó, ha kitálalsz valami más programot is arra az időre, amíg várnod kell.

Vízöntő

Érdemes lenne egy kicsit többet foglalkoznod az önszeretettel. Érdemes lenne egy kicsit többet dolgoznod az önszereteteden szombaton. Ma hajlamos vagy arra, hogy olyasmiket is számonkérj magadon, amikről nem tehetsz, és hajlamos vagy arra, hogy olyasmikért is bűntudatod legyen, amikben ártatlan vagy.

Halak

Szombaton engedd szabadjára a gyógyító erődet. Ma engedd szabadjára a gyógyító energiáidat azáltal, hogy mosolyogsz az emberekre, és érintsd meg azokat, akiknek szüksége van egy kis támogatásra. Az érintésed gyógyító erőt és gyógyító energiát ad át azoknak, akiket szeretettel megérintesz.

X