Szombati horoszkóp, December 4., Váratlan, különleges emberek

Kos

Reggel szervezkedj, mert később szétszórtabb leszel. Ha szilárd tervvel indulsz neki a napi feladatok megoldásának, nagyobb valószínűséggel fogsz mindent elvégezni. Ha nem maradsz erős és koncentrálsz a feladataidra, mások kihasználják a nagylelkűségedet. A végén több szívességet tehetsz, mint munkát.

Bika

Lázas tevékenység lehet körülötted, de te képes leszel kezelni a helyzetet. A bájoddal minden ajtón átjuthatsz. Egyszerre sok mindennel zsonglőrködhetsz, és mások a támogatásodat fogják keresni. Kiegyensúlyozott és nyugodt leszel, és diplomatikusan és őszintén kezeled a dolgokat. Ne lepődj meg, ha a nap előrehaladtával a dolgok egyre őrültebbé válnak, de ez nem szabad, hogy megzavarjon.

Ikrek

Óvakodj attól, hogy magadat hibáztasd valamiért, amiért nem te vagy a felelős. Talán befolyásoltál valakit, hogy egy bizonyos módon cselekedjen, és most ez a cselekedet negatívan visszaüt. Ne feledd, hogy mindenki maga hozza meg a döntéseit. Végső soron nem te vagy felelős azokért a döntésekért, amelyeket valaki más hoz, függetlenül attól, hogy milyen tanácsot adtál neki.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek