Kos

Ma olyasmit tudhatsz meg egy barátodról, ami eléggé zavarba ejtő lehet, Kos. Lehet, hogy ennek a személynek van egy olyan sötét oldala, amiről korábban nem voltál tudatában, és ez arra késztethet, hogy egy időre visszavonulj, és átértékeld a vele való kapcsolatodat. Amikor ezt fontolgatod, ne feledd, hogy mindannyiunknak megvannak a sötét oldalaink. Lehet, hogy amit felfedeztél, az egyszerűen csak ez a tényező, vagy ez túl messzire megy számodra? Gondolkodj el rajta!

Bika

A külső kötelezettségek átmenetileg megzavarhatják a szerelmi életedet, Bika. Erős vágyat érezhetsz arra, hogy kora este összejöjj egy szerelmi partnerrel, de a körülmények szükségessé tehetik, hogy furcsa órákban dolgozz. Ez frusztráló lehet, hiszen már régóta vártad ezt a találkozót, de később, az este folyamán találkozhatsz a barátoddal. Ne félj megkérdezni. A legtöbb ember megérti, ha ilyen helyzetek adódnak.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Szombatra, Március 25., Ideje cselekedni

Ikrek

Ma valószínűleg túl unalmasnak találod a rutinodat, Ikrek, és hirtelen erős késztetést érezhetsz arra, hogy lazíts, és komolyan lógj. Mégis érezheted a kötelesség vonzását. Ez az ellentmondásos érzés elmúlik. Ha azonban a mai napon túl is megmarad, akkor lehet, hogy át kell értékelned az életed bizonyos területeit. Rengeteg lehetőség kínálkozik, és az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan helyzetben ragadj, amely nem teszi lehetővé a fejlődésedet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X