Szombati horoszkóp, Július 1., Egy furcsa, váratlan hívás vagy e-mail zavarba ejthet

Kos

Furcsa rezgéseket érzel valakitől, aki közel áll hozzád? Jó eséllyel ez a személy nem haragszik rád. Lehet, hogy a szakmai környezetben bekövetkező változások miatt aggódsz. Minden jel arra mutat, hogy ezek az aggodalmak alaptalanok. Ajánld fel, hogy elviszed a barátodat ebédelni, és csak hallgasd meg. Így könnyíthetsz a terheken, és adhatsz némi nagyon szükséges perspektívát.

Bika

Egy jelenlegi vagy potenciális szerelmi partner eltűnhet a szemed elől, és nem válaszol a hívásaidra. Pánikba eshetsz, és azon tűnődhetsz, hogy a barátod elvesztette-e az érdeklődését. Ne vonj le elhamarkodott következtetéseket. Lehet, hogy a partnered mással van elfoglalva. Ne feledd a régi mondást: ha szeretsz valamit, engedd el. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor az eleve nem is volt a tiéd.

Ikrek

Látnokok, művészek és spirituális beállítottságú emberek összejövetelére kerülhet sor ma az otthonodban. Ez egy lenyűgöző és ösztönző találkozó lehet, de előfordulhat, hogy lesz valaki, aki szeret vitát szítani. Legyél tudatában ennek a lehetőségnek, és ha tudod, zárd rövidre, különben ez az ígéretes találkozás sértett egóval és sértett érzelmekkel végződhet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X