Szombati Horoszkóp, Július 3., Életed egyik területéről támogatást és bizalmat kapsz

Kos

Próbálj meg nem túlságosan belefeledkezni a körülötted kialakuló lehetséges konfliktusokba, Kos. A te feladatod az, hogy lenyugtasd a dolgokat, és gyakorlatiasabb szemszögből szemléld a helyzetet. Ha belegabalyodsz a dolgokba anélkül, hogy előbb átgondolnád, mit is csinálsz, még jobban összezavarhatod azokat. Lépj hátrébb a tűztől ahelyett, hogy fejjel előre belevetnéd magad.

Bika

Ez egy remek alkalom arra, hogy előrehaladj egy írásbeli projektben, Bika. Bármilyen nagy, hosszú távú projekt, amely kommunikációval, filmmel vagy hosszú távú utazással kapcsolatos, könyörög a cselekvésért. Ne késlekedj! Erős erő sürget, hogy lépj előre. Nézz előre pozitív hozzáállással ahelyett, hogy azon gondolkoznál, miért nem úgy alakulnak ezek a projektek, ahogyan szeretnéd.

Ikrek

Ez egy kitárulkozó időszak a számodra. Nagyot léphetsz előre a céljaid megvalósításában, Ikrek. A kulcs az, hogy tisztázz minden félreértést vagy becstelenséget, mielőtt tiszta tudattal haladnál előre. Ne is próbálkozz az előrelépéssel, amíg nem tisztáztad a múlt pókhálóit. Ha mindent könnyed, rugalmas síkon tartasz, az segít a hatékonyabb munkavégzésben.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Október 7., A Hold állása ma nem lesz a legkedvezőbb, ezért...

Rák

A motorod felpörgött és készen áll, Rák. Tele van a tankod. Sajnos úgy érezheted, hogy egy nagy akadály áll az utadban. Lehet, hogy ez az akadály a mentális hozzáállásod, és az, hogy képtelen vagy magabiztos döntéseket hozni. Időnként annyira szétszórt lehetsz, hogy nem tudsz hatékonyan előrehaladni semmiben. Ne ostorozd magad emiatt. A válaszok akkor jönnek majd, amikor szükséged lesz rájuk.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek