Szombati Horoszkóp, Július 31, Elég sok szabályt és protokollt megszegsz most

Kos

Ha egy cég humánerőforrás-osztályának vezetője lennél, Kos, ma elkezdenéd teljesen átalakítani a munkaerő-felvételi eljárást. Inkább az emberi tényezőre összpontosítanál, mintsem azokra a diplomákra és kitüntetésekre, amelyeket az emberek a képességeik bizonyítékaként lobogtatnak maguk körül. Az emberekbe vetett bizalom az ösztöneidbe vetett bizalommal párosulva több szempontból is kifizetődőnek bizonyulhat, mint gondolnád.

Bika

Bika, életed romantikus oldalát érzelmek vihara rázhatja meg. A heves dühből egy pillanat alatt átmehetsz az extázisba. A nap arra taníthat, hogy uralkodj az érzelmeiden. Ha stabil párkapcsolatot szeretnél építeni, szükséges a lelki összhang és a testi egészség megőrzése.

Ikrek

Kissé nyomasztó lehet a nap, Ikrek. Lehetséges, hogy kellemetlen híreket kapsz a családi életeddel kapcsolatban. Talán az elmúlt években nem voltál különösen körültekintő az otthoni költségvetéssel kapcsolatban. Vagy túl sokáig halogattál egy fontos karbantartási feladatot. Bár lehet, hogy nem ez lesz az a nap, amikor a tető szó szerint beomlik, itt az ideje, hogy gondoskodj a javításokról.

Rák

Frusztráltnak tűnsz ma, Rák! Csak egy ember van, aki ilyen mértékben fel tudja kelteni a haragodat, és az te vagy. A mai nap a lelkiismereti válságoknak kedvez, amelyek szemléletváltást eredményeznek. Valószínűleg eszedbe jut, hogy ezentúl jobban megválogasd a szavaidat.

Oroszlán

Elmélázó nap ez a mai, Oroszlán. Úgy tűnik, új technikákat, eszközöket, terápiákat és módszereket dolgozol ki, amelyeket főfoglalkozásodban használhatsz. Ma valószínűleg megkérdőjelezed a sok újítás mögöttes okait. Miért kell újra feltalálni a világot? Bár nem biztos, hogy nagy változásokat eszközölsz a tevékenységeidben, új indokokat találhatsz rájuk.

Szűz

Számítanod kell arra, hogy a mai nap kissé frusztráló lesz, Szűz jegyű. A barátaid ragaszkodhatnak ahhoz, hogy legyél együttműködőbb és kevésbé individualista. Nehezményezhetik, hogy nem vagy hajlandó a csapat tagja lenni. Sőt, a lázadásod miatt lehet, hogy elég rossz híred lesz! Az, hogy hogyan kezeled ezeket az összeütközéseket, meghatározza a jövődet. Gondold át alaposan, mielőtt cselekednél.

Mérleg

Ne számíts arra, hogy ma azt csinálhatsz, amit akarsz, Mérleg. Épp ellenkezőleg! Lehet, hogy technikai korlátok fognak akadályozni. Lehet, hogy az anyagi forrásaid nem lesznek elegendőek. Más szóval, nem leszel képes követni a szokásos mintát, hogy egy spirituális szigeten keress menedéket, és csendben elmélkedj a belső gondolataidon.

Skorpió

A tudomány, az űrkutatás és bizonyos más területek nagyon erős csapatszellemmel igénylik mindenki részvételét. Bármennyire is makacs vagy, ez nem tesz téged a csoportdinamika legnagyobb szakértőjévé. Bizonyára senki sem vádolna azzal, hogy élvezed a csoportban való munkát, hacsak nem te vagy a vezető. Éppen egy ilyen csoda lehetséges, Skorpió, feltéve, hogy megteszed az első lépést.

Nyilas

Mi hasznod abból, ha ellenállsz a változásnak, Nyilas? Mindenki tudja, hogy nehezen alkalmazkodsz a körülötted lévő világ változásaihoz. Sajnos ilyen az élet, és nem sokat tehetsz ellene. Azonban nem vagy tehetetlen. Meglátod, hogy az életed sokkal stabilabb, ha képes vagy szörfözni a változások hullámain. Fogadd el a változást, és tedd magad hasznára, ahelyett, hogy állandóan ellenállnál neki.

Bak

Ha olyan segítő szakmában dolgozol, mint a pszichoterápia, akkor valószínűleg elég sok szabályt és protokollt megszegsz most, Bak. Még az is lehet, hogy olyan elméletekkel is szembemész, amelyek a képzésed alapvető részét képezték. Ne zavarjon a lázadásod. Fontos, hogy a status quo-t időről időre megkérdőjelezd. A hozzád hasonló emberek viszik előre a szakmát!

Vízöntő

Nem kell zseninek lenned vagy valami rendkívüli dolgot tenned ahhoz, hogy az emberek felfigyeljenek rád, Vízöntő. Itt az ideje, hogy felhagyj azzal az elképzeléssel, hogy nem tudsz hangszeren játszani, mert nincs tökéletes hangszíned, vagy hogy nem tudsz szobrászkodni, mert nincs meg Michelangelo zsenialitása! Merj belevágni bármilyen hobbiba vagy érdeklődési körbe, amihez kedved van.

Halak

Nem vagy elég szabad, Halak. Ez különösen igaz a kapcsolataidra. A mostani asztrális energiával arra számíthatsz, hogy kiszabadulsz a láncaidból. Itt az ideje, hogy többet vegyél részt az életben. Mondd ki a véleményed. Mondd el az embereknek, hogy mit és mikor akarsz. Bizonyára az egyik vágyad a szabadság. Győzd le az elutasítástól való félelmedet, és kérj belőle! Ez tényleg ilyen egyszerű.

Talán ezek is érdekelhetnek