Szombati horoszkóp, Június 5., Talán egész héten halogattál egy döntést. Szombaton…

Napi horoszkóp Kos

Nem mindenki teljesen őszinte veled a családban. Szerencsére könnyedén kinyomozhatod, hogy ki az, aki füllent. Az füllent neked, akinek már te is hazudozol egy ideje. Várjunk csak, ezek szerint mindketten ugyanúgy kommunikáltok egymással. Tehát lehet, hogy mindkettőtöket pontosan ugyanaz és ugyanúgy motivál ebben?

Napi horoszkóp Bika

Olyan sok okos könyvet elolvastál már. Itt az ideje annak, hogy az okos könyvek tudását elkezd használni is. Most vedd elő azokat a személyiségfejlesztő, segítő könyveket, amelyek nagy hatással voltak rád, és végezz el néhányat a bennük lévő gyakorlatok közül. Ezzel sokat segíthetsz önmagadnak és másoknak is.

Napi horoszkóp Ikrek

Talán egész héten halogattál egy döntést. Szombaton megnézheted azt, hogy hova vezet ez a halogatás, és láthatod azt is, hogy hogyan tudod még az utolsó utáni pillanatban is kijavítani a helyzetet. Természetesen nem kellene megvárnod ezt a bizonyos utolsó utáni pillanatot, hanem most kellene cselekedned.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Október 7., A Hold állása ma nem lesz a legkedvezőbb, ezért...

Napi horoszkóp Rák

A feje tetejére állt a világod, de lassan kezded megszokni ezt az új helyzetet. Ha már ennyire felborult inden, akkor talán tudatosan is felrúghatod a szabályokat. Vagy legalábbis megkérdőjelezheted azokat. Tudod: Ne azt tedd, ami szabályos, hanem cselekedj jót, és az jóvá teszi az életedet is.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek