Napi horoszkóp Kos

Szükséged van a szerelmed közelségére, mégis szívesen kezdenél vele egy kisebb harcba. Jó, lehet, hogy ezt a harcot te játékos évődésnek hívod, és az is lehet, hogy a szerelmed is annak tartja. Az igazság azonban az, hogy ezek a játékos harcok is harcok, olyan harcok, amelyek kiélezhetik a viszonyt kettőtök között.

Napi horoszkóp Bika

Szombaton sok-sok tervet szősz arra, hogy hogyan állj bosszút valakin. De tudod, mi lenne a legjobb visszavágás neki? Nem az, ha támadsz Nem is az, ha az erődet fitogtatod. A legjobb az lenne, ha szépen, csendesen és szelíden, mintegy véletlenül megmutatnád neki a boldogságodat. Ne felejtsd el: Aki tényleg boldog, az nem akar bosszút állni.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 31., Sikerül tisztázni a dolgokat!

Napi horoszkóp Ikrek

Sokan vannak körülötted, akikre felnézel, és sokan vannak, akiket példaképnek vagy egyfajta mesternek tekintesz. VSzombaton azt kellene észrevenned, hogy valójában te magad is példakép vagy valaki számára Van valaki a közeledben, aki felnéz rád, és aki nagyra tartja a képességeidet, a szavaidat és a figyelmedet.

Napi horoszkóp Rák

Nem kellene túlzásba vinned az ünneplést szombaton. Talán pont a saját születésnapodat ünnepled (talán más családtagokéval együtt) és ebben a buliban bizony könnyen elveteted a sulykot. Most érdemes figyelned arra, hogy mindenből csak mértékkel fogyassz, és mindenben csak mértékkel vegyél részt.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X