Kos

A hosszú távú befektetések, különösen az ingatlanokkal kapcsolatosak, most kifizetődhetnek, Kos. Ha azon gondolkodtál, hogy lakást veszel vagy eladsz, itt az ideje, hogy megtedd. Minden jel arra utal, hogy a türelmed valószínűleg meghozza a gyümölcsét, így legalább az egyik hosszú távú célodnak most sikerrel kell járnia. Emellett, ha fontolgatod, hogy némi pénzt fektetsz a házadba, például átalakítod vagy hozzáépítesz valamit, kezdd el a tervezést még ma.

Bika

A kollégákkal való ötletelés ma társadalmi események tervezéséhez vezethet, és fontos emberek összehozásához, hogy biztosítsa az együttműködést ambiciózus projektekben. Számos megbeszélésen találhatod magad, Bika, vagy jelentős időt tölthetsz telefonon. Az elméd ma különösen üzletorientált, így nagyon hatékonyan fogsz dolgozni. Ne feledkezz meg azonban a finomságokról. Fejezd ki udvarias érdeklődésedet a körülötted lévők iránt, még akkor is, ha nem érzed.

Ezt már olvastad?
Pénzügyi horoszkóp a 2023. március 27. és április 2. közötti hétre

Ikrek

A sok papírmunka, talán szerződésekkel kapcsolatban, anyagi haszonnal járhat a munkádban, Ikrek. Pénzt szerezhetsz vagy megspórolhatsz a munkaadódnak, ami fontosnak bizonyulhat. Számíts arra, hogy a feletteseidtől valamiféle elismerést kapsz az erőfeszítéseidért, ami előrelépéshez vagy esetleges fizetésemeléshez vezethet. Ez utóbbival kapcsolatban azonban lehet némi késedelem. Ne számíts rá azonnal.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X