Szombati horoszkóp, Szeptember 16., Légy ma különösen óvatos

Kos

Ma a szokásosnál is karrierorientáltabbnak érzed magad. Még ha bizonytalan is vagy az ismerőseid körében a hírneved miatt, nem minden az, aminek látszik, sokkal több minden történik, mint amire számítasz. Tökéletes alkalom a személyes motivációra és egy projekt vagy karrier iránti elkötelezettségre.

Bika

Ma óvatosnak kell lenned, és még óvatosabbnak kell lenned másokkal. Valaki a környezetedből, akivel kapcsolatban állsz, nagyon érzékeny az egójára, és nagyon védekezni fog emiatt. Próbáld meg úgy megfogalmazni a kritikáidat, hogy azok hasznosak és előnyösek legyenek az illető számára. Az erre irányuló erőfeszítésed megtérül, és nem fogod elvesztegetni az idődet és a jó kedvedet.

Ikrek

Nem baj, ha időről időre megváltozik a véleményed. Ugyanannak a gondolatnak a kifejtése nem mindig tesz jót a rugalmasságodnak és a szellemességednek. Ha új ügyek merülnek fel, és a helyzet fejlődik, teljesen természetes, hogy átértékeled az álláspontodat. Egy olyan racionális embernek, mint te, nem szabad félnie attól, hogy a helyzet alakulásával megváltoztassa a nézőpontját.

Rák

Mindig kedvesnek és diplomatikusnak lenni a körülöttünk lévő emberekkel szép dolog, de gyakran nincs energiánk a megvalósításhoz. Néha az, hogy teszel valamit magadért, azzal is jár, hogy felzaklatsz néhány embert, még ha csak rövid időre is. Válassz okos döntést, ne olyasmit, amit csak látszólag értékelnek a körülötted lévők.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek a barátságai javulnak szeptember 29-én

Oroszlán

Kezdenek fojtogatni a körülötted lévők, de ezek az emberek törődnek veled, próbálj meg egy kicsit jobban bízni bennük, mint máskor. Ők segítenek majd abban, hogy pozitívabbra változtasd a szemléletedet. Próbálj meg tehát időnként segítséget kérni valakitől, még ha úgy is gondolod, hogy nincs rá szükséged, sosem árt, ha van egy plusz segítő kéz.

Szűz

A kényelem monotonná vált, főleg most, hogy a vágyott ingerek már nem olyan érzéseket keltenek benned, amilyeneket szeretnél. Próbálj meg szemléletváltást végrehajtani, fedezd fel azokat az érzelmeket és tevékenységeket, amelyek életet adnak neked. Eleinte semmi sem könnyű, de idővel visszanyered a hiányzó kalandvágyat.

Mérleg

Mostanában kínosan érezted magad egy fontos személy előtt. De ez nem ok arra, hogy elveszítsd az önbizalmadat; sosem késő újra jó benyomást kelteni. Most itt a tökéletes alkalom, hogy megpróbáld jóvátenni a múltbeli hibákat.

Skorpió

Kezd eleged lenni azokból az emberekből, akik mindig hozzád fordulnak a problémáikkal. Ma megpróbálhatnád elmondani nekik a véleményedet. Ha nem teszel semmit ebben a tekintetben, az egyre nagyobb akadállyá válik számodra, és visszahúz. Minél előbb, annál jobb, légy kedves, de mondd meg nekik, hogy hagyják abba vagy lassítsanak.

Nyilas

Egy hozzád közel álló személy aggodalma és szorongása ellenére mindketten sokkal jobban fogjátok érezni magatokat, mint vártátok. Amint a pozitív hozzáállásod nyilvánvalóvá válik, akaratlanul is segítesz nekik, és megvilágítod az utat az új lehetőségek felé. Ezért gyorsan kezdj el apró változtatásokat eszközölni a hozzáállásodon, és készülj fel néhány felejthetetlen pillanatra.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben szeptember 29-én

Bak

Mindenki megérdemel időről időre egy kis nyugalmat és elmélkedést. A mai nap a te napod lenne a kikapcsolódásra. A stressz és a rohanás, ami az idők során felgyülemlett anélkül, hogy észrevetted volna, kimerített téged. Tarts egy kis szünetet, szedj egy virágot, akár egy egész csokrot, hogy megoszd szeretteiddel. A relaxáció „ragályos”, miért ne próbálnád meg megosztani a környezeteddel.

Vízöntő

Nyisd ki jobban a füledet a körülötted lévők tanácsaira. Lehet, hogy bonyolultabb lesz számodra, de ők segíteni fognak neked a nagy akadályok leküzdésében. Nem kell pontosan azt tenned, amit mondanak, de a tanácsaik értéke fontos a jóléted és a társas kapcsolataid szempontjából.

Halak

Kicsit soványnak érzed magad, vagy úgy érzed, hogy már senki sem figyel rád? Emiatt nem kell aggódnod. Az önmotiváció sokkal könnyebb, mint gondolnád, és megvan benned, ami a sikerhez szükséges. Az ismeretlen félelmet kelt benned a legjobban, de ha egyszer megismered, ismerőssé, sőt, kényelmessé válik. Tanulj meg felfedezni!

X