Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. május 20.

Kos

Tarot kártya: Kardok négyes

Kedves Kos, próbáld meg nem túlgondolni a dolgokat. A dolgok a helyükre kerülnek, ha felállítod a megfelelő rendszert. Ahelyett, hogy egy problémára összpontosítanál, inkább keresd a megfelelő rendszert, amely megkönnyíti az időbeosztásodat. Fogadd el ezt a megközelítést, és megtapasztalhatod, hogy a termelékenység és a könnyedség természetes módon áramlik az életedbe.

Bika

Tarot kártya: A halál

Kezd tiszta lappal a jövőt, kedves Bika. A befejezés hirtelennek tűnhet, de ez egyszerűen lehetőséget ad arra, hogy a jövőről álmodozz, és megteremtsd, amit csak szeretnél az életedtől. A határ a csillagos ég.

Ikrek

Tarot kártya: Kelyhek lapja, fordítva

Valaki üzenetet fog átadni neked, kedves Ikrek. Tedd félre az ítélőképességedet, és vedd készpénznek. Ne foglalkozz azzal, hogy ki adja át az üzenetet, helyette magára a jelentésre koncentrálj.

Rák

Tarot kártya: Botok tizes

Csodálatos jövő áll előtted. Minden, amire szükséged van, elérhető és bőséges. Kevés akadály áll majd az utadba, és nincs okod arra, hogy ne próbáld meg elérni, amiről álmodsz.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Oroszlán

Tarot kártya: Kelyhek ötös, fordítva

A szomorúság, amit érzel, rövid ideig tart, mert megbirkóztál azzal a leckével, amit ebből a tapasztalatból meg kellett tanulnod. Bölcsebbé és érettebbé váltál. Most már újra a boldog önmagad vagy.

Szűz

Tarot kártya: A torony, fordítva

Elkerülted a golyót. Egy fenyegetőnek tűnő probléma nem következett be. Felszabadultál, és milyen nagy megkönnyebbülés ez. Ünnepeld meg a győzelmedet kedved szerint. Te nyertél.

Mérleg

Tarot kártya: Igazság

A törvény a te oldaladon áll. Ha jogi ügyed van, számíts jó kimenetelre. Ez az időszak idegőrlő lehet a számodra, de nyugodj meg. Az igazságszolgáltatás a oldaladon áll.

Skorpió

Tarot kártya: A remete, fordítva

Itt az ideje, hogy kimozdulj a világba, és megoszd a gondolataidat. A nehéz munkát elvégezted, ne legyél hát falusi csitri. Arra születtél, hogy kitűnj a tömegből.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Nyilas

Tarot kártya: A császár

Harcos lélekkel rendelkezel, és emiatt mindenben sikeres leszel, amit csinálsz. Ez a siker és a növekedés nagy időszaka lesz számodra. Légy magabiztos abban, aki vagy.

Bak

Tarot kártya: Kelyhek kettes
Te most érzelmileg túlterhelt vagy, és ezért nem jó, ha fontos döntést hozol. Várd meg, amíg az érzéseid uralkodóvá válnak. A logika sokkal erősebb, ha nyugodt vagy.

Vízöntő

Tarot kártya: Érmék királynője

Pénzt kereshetsz azzal, hogy másokon segítesz. Kedves és adakozó vagy, és tudod, hol vannak az emberek szükségletei. Nézd meg, hogyan tudnád ezeket betölteni azzal, hogy fizetségért szolgáltatást nyújtasz.

Halak

Tarot kártya: Érmék négyes, fordítva

Van néhány pénzprobléma, amit meg akarsz oldani. Ellenőrizd a kiadásaidat, amíg a pénzügyeidet nem tudod kézben tartani.

X