Kos

A Kos szülöttek ebben a hónapban egy kis csalódást fognak tapasztalni az élettársuktól.

Úgy tűnik, hogy a jelenlegi kapcsolatod már egy ideje kezd nyikorogni, és úgy tűnik, hogy a vélemények sem tudnak megfelelni.

Itt az ideje, hogy egy kicsit rendet tegyél ebben az ágazatban, most, mielőtt túl késő lenne.

Az Érmék 8-as kártya azt üzeni, hogy egy kicsit több szenvedélyt kell beletenned abba, amit csinálsz. Légy jobban a lelkeddel, ha emberekről van szó! Próbáld meg szétválasztani az anyagiakat a szentimentálisaktól!

Bika

A Bika jegy szülöttei könnyen beilleszkednek egy új baráti társaságba, amellyel tökéletesen rezonálnak.

Könnyen előfordulhat, hogy viselkedésbeli változásokon mész keresztül, ami a család és a szeretteid részéről heves szavakat vált ki.

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

Sajnos semmi sem győzhet meg téged arról, hogy változtass az életmódodon.

A Szekér kártya azt mutatja, hogy tele vagy energiával, és egy új kalandba készülsz. Légy óvatos, hogy kivel fogsz össze, mert nem biztos, hogy közös irányba tartotok!

Ikrek

Az Ikrek szülötteknek lelkileg érdekes hónapjuk lesz. Vagy furcsa eseményeket fogsz tapasztalni, vagy úgy érzed, hogy hinned kell egy, az emberi természetnél nagyobb erőben.

Jó ötlet egy kis szünetet tartani, hogy rendet tegyél a gondolataidban, és megnézd, mi az, ami nem úgy működik az életében, ahogyan szeretnéd. Az élet szinte minden területén komoly kihívásokkal kell szembenézned, ami még inkább elgondolkodtat.

Az Érmék 9-es kártya azt üzeni, hogy semmi sem véletlen, ami történik. Úgy hangzik, mintha radikális változásokra vagy talán egy újrakezdésre lenne szükséged.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X