Tarot előrejelzés 2023 júniusára

Kos

Ez a hónap felelősségteljes lesz a Kos számára. A főpapnő kártya nyitja a júniust, arra ösztönöz, hogy ne cselekedj a pillanat hevében, és tartsd meg az eszed. E kártya szerint az új lehetőségek nem fognak sokáig váratni, ha alaposan körülnézel, és bízol a megérzéseidben. Segítségükkel olyan ajtók nyílnak majd meg, amelyek a boldogsághoz vezetnek.

A Torony kártya arra biztatja a Kosokat, hogy ne féljenek. E szerint az arkánusz szerint az életed jobbra fordul, ha nem habozol feladni mindent, ami nem felel meg neked. Itt az ideje, hogy kinyisd a boldogság felé vezető ajtókat, és kilépj a problémák ördögi köréből. A kártya azt tanácsolja, hogy ne félj, és határozottan cselekedj, hogy ne maradj le az új kilátásokról.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben szeptember 22-én

A Remete árkána arról beszél, hogy meg kell találni a talajt önmagunkban, és spirituálisan fejlődni kell. A Kos számára az is fontos, hogy fontossági sorrendet állítson fel, hogy az igazán fontos ügyeket követni tudja. A kártya azt tanácsolja, hogy hallgass a bölcs tanácsokra, és változtass a társasági körödön, ha abból hiányzik a fejlődés és a perspektíva.

Bika

Az Akasztott ember kártya arra ösztönzi a Bikákat, hogy ne kezdjék aktív cselekvéssel a nyarat. Fontos, hogy ezzel a kártyával szünetet tarts, hogy még egyszer felülvizsgáld a terveket, vesd el az elavult ötleteket és szünetet tarthatsz. Fontos, hogy jó hangulatban és sok energiával vágj bele a munkába, és teremtsd meg a sikeres jövőt.

A Szekér az asztalon a cselekvés kártyája. Az Akasztott ember árkána után jelenik meg, jelezve, hogy a Bika nekiláthat a munkának. Egy olyan időszak kezdetét jelzi, amikor fontos, hogy a munkára és a fontos ügyekre összpontosítsunk. A halogatás és a kétségek pusztítást végezhetnek.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy kapcsolata kizárólagossá válik szeptember 22-én

A Mértékletesség kártya zárja a júniust, és a csillagkép tagjai biztosak lehetnek abban, hogy munkájukért méltó jutalmat kapnak. Az Arcanus azt tanácsolja, hogy legyünk őszinték és óvatosak. A szabályok betartása és a kapkodás hiánya segít, a helyzetelemző képesség pedig megóv a bajtól.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X