Tarot előrejelzés 2023 szeptember 14-re, minden csillagjegyhez

Kos

Tarot kártya: Érmék ötös

Hoppá. Ez a tarotkártya éppen időben találhat rád, vagy éppen azután, hogy megnyomtad a „most megveszem” gombot. Ma, mielőtt megtöltöd az online bevásárlókosarat azzal, amire vágysz, érdemes kétszer is ellenőrizni, hogy van-e már otthon, vagy a megfelelő méretet választottad-e ki. Nem akarod az idődet és a pénzedet arra pazarolni, hogy olyasmit szerezz be, amire nincs szükséged.

Bika

Tarot kártya: Botok hatos

Szivárvány és napsütés, kedves Bika. Íme egy kártya, amely minden jó hangulatot magával hoz. Új fejezetet kezdesz az életedben, és úgy érezheted, mintha egyszerre kapcsolódnál újra a belső gyermekedhez.

Ez a pillanat arra való, hogy ragyogj és érezd azt a fajta boldogságot, amit már rég nem éreztél. Talán elgondolkodsz azon, hogy vajon ez az érzés tartós lesz-e. Lehet, hogy nem, de az is lehet, hogy igen! De egyelőre élvezd nyitott szívvel, amit csinálsz.

Ezt már olvastad?
Őszi napéjegyenlőség Szeptemberben: Maradjatok nyugodtak

Ikrek

Tarot kártya: Kardok hármas

Eddig is gyanakodtál valakinek a szándékaival kapcsolatban, és ma ezek az érzések beigazolódhatnak. Ez a tarotkártya kissé fájdalmasan húzható, és azt jelentheti, hogy egy jó barát, családtag vagy szerető hátba szúr.

Ma azt gondolhatod, hogy valaki rosszul bánik veled, vagy az illető megcsal. Lehet, hogy már csak ennek a tarotkártya-olvasásnak az alapján is kész lennél szakítani, de ne tedd. Igen, ez lehet egy megerősítés, méghozzá egy szomorú helyzettel, de maradj logikus és koncentrált. A tények még mindig sokkal jobbak, mint egy megérzés. Próbálj meg többet megtudni az érzéseid alátámasztására. Ez a kártya csak egy szelete a nagy tortának.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X